Prostreno.cz

Polévka z čerstvého špenátu

I v zimě si můžete uvařit polévku z čerstvého špenátu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 456 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Špenát opláchněte pod vodou a nechte okapat.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte a nechte zesklovatěna másle.
  3. Přidejte špenát, promíchejte, zalijte vývarem a vařte 25 minut.
  4. Polévku rozmixujte.
  5. Ve smetaně dobře rozmíchejte mouku a vlijte do rozmixované polévky a povařte 5 minut. Přidejte muškátový oříšek a podle chuti osolte opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,23g
  • Sacharidy:

    190,74g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    158,55g
  • Vláknina:

    50,59g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Barevná fazolová polévka

(11 hlasů)
40min
212 kJ

Kuřecí polévka s estragonem

(12 hlasů)
55min
359 kJ

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
314 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z čerstvého špenátu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat