Prostreno.cz

Plněná vepřová plec

Vepřová plec plněná fenyklem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 2h a 15min

    30min příprava

    1h a 45min vaření

  • 914 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na náplň promíchejte v míse. Z vepřové plece si připravte plát, který potřete olejem, osolte a opepřete.
  2. Na plát rozprostřete náplň a maso stočte do rolády, kterou převažte potravinářským provázkem.
  3. Na rozehřátém oleji roládu ze všech stran opečte.
  4. Roládu podlijte vínem a duste přibližně 1,5 hodiny.
  5. Pak roládu položte na plech a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 10-15 minut, aby roláda byla na povrchu opečená dozlatova.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,10g
  • Sacharidy:

    256,10g
    • Cukry:

      14,84g
  • Tuky:

    279,68g
  • Vláknina:

    79,00g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Kotlety v sýrové omáčce

(12 hlasů)
55min
940 kJ

Vepřové kotlety s hořčicí

(9 hlasů)
1h a 30min
1199 kJ

Vepřový guláš s kedlubnou

(7 hlasů)
1h a 10min
461 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová plec

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat