Prostreno.cz

Hovězí guláš

Hovězí guláš na pivu.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 409 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  2. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. Během dušení přidejte zbytek piva.
  3. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  4. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,60g
  • Sacharidy:

    261,00g
    • Cukry:

      21,20g
  • Tuky:

    138,43g
  • Vláknina:

    80,00g

Aktivita pro spálení: 97 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Guláš z králíka

(12 hlasů)
1h a 30min
757 kJ

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
772 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
492 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat