Prostreno.cz

Vepřové medailonky

Plátky masa s javorovým sirupem.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 745 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na

  • 600 g vepřové panenky
  • 100 ml javorového sirupu
  • 3 lžíce octa balsamico
  • 1 lžíce hořčice
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Na pánev nalijte javorový sirup, přidejte ocet a za stálého míchání 10 minut povařte. Odstavte z tepla a vmíchejte hořčici.
  2. Vepřovou panenku nakrájejte na 8 plátků, které lehce naklepejte, osolte a opepřete.
  3. Na rozehřátém oleji plátky masa opečte, z každé strany 3-4 minuty.
  4. K masu přilijte připravenou omáčku, prohřejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,10g
  • Sacharidy:

    138,50g
    • Cukry:

      69,20g
  • Tuky:

    111,10g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové medailonky s mrkví

(14 hlasů)
60min
512 kJ

Medailonky s červenou řepou

(6 hlasů)
45min
754 kJ

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

(8 hlasů)
1h a 10min
427 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

kamila76
07.12.2016
kamila76
15.08.2016
hedvika
08.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat