Prostreno.cz

Pečené hovězí maso

Maso pečené na černém pivu.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 759 kJ / 181 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy11g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V pekáčku rozehřejte olej s máslem, přidejte cibuli a nechte zesklovatět.
  3. Přidejte maso a opečte po všech stranách, opečené vyndejte na talíř.
  4. Do výpeku přidejte nakrájený česnek, cukr a míchejte, až se cukr rozpustí, zaprašte moukou, za stálého míchání opatrně zalijte pivem a přiveďte k varu. Povařte 5 minut.
  5. Do omáčky vložte opečené maso, bobkový list, tymián, osolte, opepřete, přikryjte a pečte v troubě přibližně 2 hodiny.
  6. Podávejte s pečenými brambory.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,30g
  • Sacharidy:

    358,10g
    • Cukry:

      111,00g
  • Tuky:

    210,93g
  • Vláknina:

    71,00g

Aktivita pro spálení: 181 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí „v červeném víně“

(6 hlasů)
3h a 0min
878 kJ

Hovězí plátky jako zvěřina

(10 hlasů)
1h a 15min
679 kJ

Hovězí s brokolicí

(12 hlasů)
55min
536 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené hovězí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat