Prostreno.cz

Steaky z mečouna

Rybí steaky s koriandrem a limetkovou šťávou.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 745 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy11g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Steaky omyjte, jemně osolte a obalte ve strouhance.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem steaky opečte, z každé strany 4-5 minut (podle síly steaku). Steaky vyndejte na talíř.
  3. Na pánev přidejte koriandr, pažitku, limetovou šťávu, smetanu a nechte projít varem.
  4. Steaky podávejte přelité omáčkou a klínky limetky.

TIP:

Panko - japonská obalovací směs, podobná strouhance. Panko vytváří výtečnou křupavou krustu a sousta si v něm udrží šťávu a přirozenou chuť.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,12g
  • Sacharidy:

    104,70g
    • Cukry:

      7,80g
  • Tuky:

    236,20g
  • Vláknina:

    11,00g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Mušle svatého Jakuba

(15 hlasů)
50min
409 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
633 kJ

Kapr se špenátem

(12 hlasů)
1h a 10min
901 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Steaky z mečouna

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat