Prostreno.cz

Rybí filé v pergamenovém papíru

Dietně připravené porce ryby.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 498 kJ / 119 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé - např. z tresky
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 6 snítek čerstvých bylinek - estragon, kerblík, pažitka, petrželka apod.
  • 1 ks nadrceného bobkového listu
  • 4 plátky citrónu
  • 4 lžíce suchého bílého vína

Postup přípravy

  1. Troubu vyhřejte na 200 °C.
  2. Z pergamenového papíru vystřihněte dostatečně velký obdélník, na který položte porce ryby.
  3. Rybu osolte, opepřete, posypte nasekanými bylinkami, přidejte nadrcený bobkový list a plátky citrónu.
  4. Pokapejte olejem, vínem a vše důkladně zabalte do balíčku.
  5. Balíček položte na plech nebo do pekáčku a pečte v troubě 30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,60g
  • Sacharidy:

    122,10g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    110,90g
  • Vláknina:

    53,00g

Aktivita pro spálení: 119 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé s houbovou omáčkou

(10 hlasů)
1h a 10min
528 kJ

Filé se zeleninou

(7 hlasů)
1h a 15min
622 kJ

Rybí karbanátky

(9 hlasů)
1h a 25min
842 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v pergamenovém papíru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat