Prostreno.cz

Mořský vlk s hroznovým vínem

Jemné rybí maso s hroznovým vínem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 647 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 porce mořského vlka - á 200 g
  • 1 ks cibule
  • 250 g bílého hroznového vína
  • 150 ml smetany
  • 100 ml bílého vína
  • 3 lžíce nakládaného zeleného pepře
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 4 špetky soli
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte nadrobno a spolu s hroznovým vínem orestujte na 2 lžících oleje, přidejte víno, smetanu a duste, až se tekutina zredukuje na čtvrtinu. Ke konci dušení přidejte ve dvou lžících rozmíchanou škrobovou moučku, zelený pepř a nasekanou petrželku.
  2. Na jiné pánvi s olejem a máslem opečte dozlatova osolené porce ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,22g
  • Sacharidy:

    139,90g
    • Cukry:

      4,80g
  • Tuky:

    220,35g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
430 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
633 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
313 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat