Prostreno.cz

Jehněčí v bylinkách

Jehněčí kotlety s dijónskou hořčicí a bylinkami.

Ohodnotit
(11 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1043 kJ / 249 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy4g
tuky17g

Ingredience na

  • 800 g jehněčí kotlety
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 špetky pepře
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 šálek čerstvých bylinek - petržel, tymián , rozmarýn
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Mas osolte opepřete, potřete hořčicí a obalte v nasekaných bylinkách promíchaných se strouhankou.
  2. V pánvi vhodné do trouby maso opečte zprudka na másle, pak dejte na 16 - 20 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  3. Maso vyndejte, přikryjte folií a nechte několik minut odpočinout.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,80g
  • Sacharidy:

    142,90g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    117,50g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 249 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení



Podobné recepty

Pečené jehněčí kotlety

(10 hlasů)
2h a 30min
704 kJ

Plněná jehněčí kýta

(10 hlasů)
3h a 45min
1104 kJ

Jehněčí kotletky s mátou

(11 hlasů)
30min
1383 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí v bylinkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat