Prostreno.cz

Filé pstruha na másle

Jemné a zdravé rybí maso s citróny.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 536 kJ / 128 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na

  • 2 ks Bio citrónů
  • 2 stroužky česneku
  • 100 ml bílého vína
  • 4 porce pstruha á 180-200 g
  • 4 lžíce rozpuštěného másla
  • 3 špetky soli a pepře
  • 8 větviček čerstvého tymiánu
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Jeden citron nakrájejte na tenké plátky druhý na klínky.
  2. Osolené, opepřené porce ryby uložte do vymazané zapékací misky, na každou porci položte plátky citrónu, plátky česneku a 2 větvičky tymiánu.
  3. Filé pokapejte máslem, kolem filé uložte klínky citrónu, podlijte vínem a pečte v troubě 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,40g
  • Sacharidy:

    68,90g
    • Cukry:

      4,80g
  • Tuky:

    185,38g
  • Vláknina:

    18,00g

Aktivita pro spálení: 128 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený pstruh s citronem

(9 hlasů)
1h a 10min
389 kJ

Sardinky pečené s rajčaty

(10 hlasů)
50min
660 kJ

Salát s tuňákem

(10 hlasů)
30min
535 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

hedvika
11.06.2016
hedvika
06.06.2016
verrca
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha na másle

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat