Prostreno.cz

Kuřecí vývar s mrkví a celerem

Jednoduchá a rychlá polévka, jen 4 ingredience.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 270 kJ / 64 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy14g
tuky1g

Ingredience na

  • 1 l domácího kuřecího vývaru
  • 1 ks středně velké mrkve
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 100 g vařené rýže

Postup přípravy

  1. Zahřejte vývar, přidejte na plátky nakrájenou mrkev a nasekaný celer, vařte 10 minut.
  2. Vmíchejte rýži a podávejte.

TIP:

Vývar můžete připravit i z kostky.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,14g
  • Sacharidy:

    107,20g
    • Cukry:

      5,00g
  • Tuky:

    1,75g
  • Vláknina:

    4,10g

Aktivita pro spálení: 64 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Houbová polévka

(23 hlasů)
55min
144 kJ

Kuřecí vývar ochucený špetkou skořice

(25 hlasů)
45min
198 kJ

Čočková polévka

(27 hlasů)
50min
423 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar s mrkví a celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat