Přešlapy III (10) – Nemůžu tomu uvěřit

08.11.2010 | Seriály

U Petra s Johanou stále bydlí těhotná Jana, která přijela na Radčin pohřeb. Ilona se dozví, že ji Libor podvedl, a zjistí taky, že to bylo s Johanou. David chce pomoct Karolíně vzpamatovat se z Radčiny smrti. Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude... Sledujte další osudy oblíbených hrdinů.

U Petra s Johanou stále bydlí těhotná Jana, která přijela na Radčin pohřeb. Petr je nadšený, že si po dlouhé době může užívat syna. Johana je nadšená už méně – vidí, kolik toho Petra s Janou spojuje a jak skvěle si po všem, co prožili, rozumějí. Cítí se trochu odstrčená. Pak za ní ale přijde Ilona, která se dozvěděla, že ji Libor podvedl. A že to bylo právě s Johanou. A protože Ilona řeší věci radikálně, Johaně zůstane na tváři otisk pěsti.
A Petr ztratí veškeré iluze o tom, že by mu mohlo v životě vyjít alespoň jedno manželství.

David chce pomoct Karolíně vzpamatovat se z Radčiny smrti, tak s ní i s dětmi tráví víc času. A to dokonce bez hádek a obviňování. Vlastně si rozumějí líp než dřív. Saša se Davidovi svěří, že na Karolínu žárlí. Bojí se, aby nezrušil rozvod a neodešel zpátky k manželce a dětem. Sám David v tom najednou nemá úplně jasno. Dokázal by se vrátit ke Karolíně? Nebo pro něj bude lepší udělat za manželstvím tlustou čáru a začít znovu se Sašou?

Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude. Chce být sám s Matýskem. To ale jeho přátelé nechtějí akceptovat. Karolína jde jen tak kolem, Petr s Johanou a Janou mu přinesou večeři, David mu chce představit Sašu. Všichni Adamovy úmysly se samotou pochopí až ve chvíli, kdy je Adam nevybíravým způsobem vyhodí ze svého bytu. K jedné věci ale přátele přece jen potřebuje. Chce rozptýlit Radčin popel na místě, k němuž ho vážou krásné vzpomínky. Tak si všichni dohromady udělají výlet.

Přešlapy III (10) Nemůžu tomu uvěřit uvidíte v pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:20 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat