Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1948)

09.03.2011 | Seriály

Bedřich s Lucií zuří. Pokuta za stahování filmů bude pěkně mastná, ale Franta se rozhodl, že na Mirka nic nepráskne. Rozčílená Lucie Bedřichovi navrhne, aby o Mirkovi řekl vyšetřovateli on. Jenže s tím u něj nepochodí, protože Bedřich sám neví, jak to doopravdy bylo... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Přesto nebude chtít celou vinu na Frantovi nechat. Jen nebude vědět, jak syna přimět, aby před policií konečně promluvil. Stejně bezradná bude také Anička. Franta bude dál zapírat a krýt Mirka i během výslechu. Dech mu ovšem vyrazí Mirkova výpověď. A nejen jemu...
 
Ingrid bude celá napjatá čekat na Davidovo rozhodnutí, zda jí pomůže s jejím plánem. Toho představa zapletení se s mafií moc lákat nebude. Zároveň ale nebude chtít nechat Ingrid na holičkách. Konec konců hra na jejího milence pro něj bude více než lákavá. Záleží mu na Ingrid ale tak moc, aby kvůli ní riskoval vlastní krk?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Lumírův vztah s Pavlou zvesela pokračuje. Jejich netradiční hodiny angličtiny už zaujmou i Hložánka. Lumír bude se svou politickou kariérou i bonusem ve formě soukromých lekcí angličtiny na hotelu velice spokojený. Před Millerem si bude pochvalovat, jak skvěle se má. Jenomže hotel a hotelový bar nejsou zadarmo. Lumír tak s nelibostí zjistí, že takovýhle způsob doučování leze pořádně do peněz. Ale co s tím?

Seriál Ulice (1948) uvidíte ve středu 9. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat