Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1949)

10.03.2011 | Seriály

Bedřich bude z celé kauzy Frantova pirátství dost unavený. Přestože mu Lucie peníze na synovu pokutu půjčí, půjde mu ze všeho hlava kolem. Aničku požádá, zda by si nevzala na starost osvětu mezi dětmi, aby si na radu vyšetřovatele naklonili soud ještě před jeho zahájením. Anička si s tím sice nebude vědět moc rady, ale bude mít, na koho se obrátit s prosbou o pomoc... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Obrat nastane i u Franty. Konečně se mu ozve Mirek, aby mu vysvětlil, proč na policii všechno hodil na něj. Průšvih se lhaním bude Mirek žehlit i u Bedřicha. Jenomže dřív, než se stačí pořádně domluvit na případném řešení nepříjemné situace, způsobí doma pořádný poprask Lucie. Bez mrknutí oka zavolá na Mirka policii.

Thea tráví noci se Štěpánem, ale nad ránem rychle přechází do své postele, aby nikdo ze spolubydlících nepoznal, že mezi nimi je už dlouho mnohem víc než jen kamarádství. Štěpánovi ovšem začnou být společně strávené noci málo. Pozve proto Theu na víkendový výlet, i když to znamená, že budou muset všem lhát. Nečekaně uvolněného bytu pak spiklenci využijí k uspořádání romantického večera ve dvou. Jenže všechny plány vždycky nevyjdou tak, jak si člověk představuje. A tak hezké chvilky They se Štěpánem překazí v tom nejméně vhodném okamžiku nenadálý příchod jejich spolubydlících.


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Lumír bude sčítat účty za hotelové pokoje, ve kterých si užívá speciálních lekcí angličtiny s Pavlou. Nad nemalou sumou začne přemýšlet, jak to zařídit, aby účty platila radnice. Miller jeho úvahy okamžitě zarazí varováním, že právě kvůli takovým pochybením by ho opozice ugrilovala zaživa. Lumírovy výdaje však začnou narůstat přímo do astronomických rozměrů, a to nejen za hotelové služby. Milý pan starosta si proto bude lámat hlavu, kde na radovánky se svou lektorkou brát.

Seriál Ulice (1949) uvidíte ve čtvrtek 10. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat