Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1950)

11.03.2011 | Seriály

Rozhovor s Nyklovou zaujme i obyvatele studentského bytu. Thea bude jen nevěřícně kroutit hlavou a přemýšlet, proč Ondřej mrhá svým talentem v takových podřadných plátcích. Terezu její jednostranný pohled trochu naštve. Nadhodí, jakým peklem si její rodina prošla. Podle ní se Ondra vzhledem k bezpečnosti svých blízkých rozhodl správně... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Theu ovšem bude daleko více než Ondřej zajímat odjezd na chatu se Štěpánem, i když kvůli tomu bude muset svým spolubydlícím lhát. Jenže ještě než ti dva vyrazí, dojde mezi nimi k tak prudké výměně názorů na jejich tajná dostaveníčka, že se ocitne v ohrožení nejen jejich romantický výlet.

Pro Lumíra je Pavla jako milenka čím dál dražší záležitostí. Dokonce ho kvůli tomu začnou pronásledovat i noční můry. S hrůzou se probere ze snu, ve kterém skončí jako bezdomovec, zatímco Pavla si bude užívat s jinými. Zato Nyklová dnes bude zářit víc než měsíček v úplňku. Konečně totiž vyjde v Ženě dneška její rozhovor. Plátek se tak stane povinnou četbou pro všechny její známé, jež bude časopisem ochotně zásobovat. Ostražitý Lumír bude ihned Lumíra varovat, aby si do budoucna dával moc dobrý pozor, kdo a kde ho uvidí a vyfotí. Lumír ale bude mít úplně jiné starosti. Nutně bude muset vyřešit svoji tíživou finanční situaci. Dokonce tak nutně, že se uchýlí k malé lsti.


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu?
Co bude dál? Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

U Jitky a Oldy poběží vše ve starých kolejích. Jitka bude mít svůj počítač, Oldu bude zase zajímat studium intersexuální komunikace. Moudré rady v příručce, kterou si opatřil, zaujmou dokonce i Hynka. Z pasáže o hysterických partnerkách bude tak nadšený, že po Oldově osvětové literatuře zatouží.

Seriál Ulice (1950) uvidíte v pátek 11. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat