Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1951)

14.03.2011 | Seriály

Thea bude stále přemýšlet, co udělat se svou nešťastnou tajnou láskou. Na víkend najde azyl u Libušky, od které bude chtít také poradit, jak ze začarovaného kruhu ven, aby se už netrápila. Sestra jí ale konkrétní radu nedá. Jen ji ujistí, že správné řešení se určitě ve správný čas samo objeví... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Štěpán bude z Theina náhlého zmizení celý nesvůj. Thea mu po svém návratu do studentského bytu pročištění vzduchu mezi nimi rozhodně neusnadní. Záměrně se bude vyhýbat situacím, kdy by se čirou náhodou ocitli o samotě. Dusit bude Štěpána nechtěně i Tereza svým barvitým líčením, kolik kluků se kolem They motalo na jejich páteční akci. I přes krizi s Theou se ale Štěpánovi do žádného radikálního řešení moc nebude chtít. Matějovi přizná, že by si vlastně rád nechal Theu i Veroniku. Jenže Thea už nechce být věčně ta druhá. A tak se Štěpánovou nerozhodností pořádně zatočí ještě dnes.

Seidlovi se vrátili z hor spokojení a příjemně unavení. Miki se ovšem stále nesmířil s tím, že máma je teď jeho češtinářkou. Přestože se Miki tváří, že se tím už nezabývá, ve skutečnosti ho to pořádně štve hlavně kvůli spolužákům. Jirka se do něj bude opět navážet kvůli pozici učitelského synka. Bezmocný Miki začne pod tlakem okolností trucovat a v matčiných hodinách pro jistotu pořádně prudit. Co na to Marta? A co Mikiho spolužáci?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu?
Co bude dál? Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Jitka stále čeká a doufá, že Olda konečně přimontuje sušák v koupelně. S objednáním hodinového manžela zatím otálí, aby toho svého příliš neranila a nerozčílila. Jenže víkend bude za nimi a sušák stále opřený o vanu v koupelně. Olda má totiž momentálně úplně jiné starosti, než se zabývat přiděláváním obyčejného sušáku. Pilně studuje Janova skripta, aby byl dokonale připravený na jeho přednášku. A neskončí jen u přednášky. Dokonce si nastudovanou teorii začne večer ověřovat i v praxi, samozřejmě hodně daleko od domova.
 

Seriál Ulice (1951) uvidíte v pondělí 14. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat