Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 2015)

10.06.2011 | Seriály

Vasilovi se útěk dost zkomplikoval. Kvůli včerejšímu incidentu v baru hrozí, že ho bude hledat policie. Vasil ale doufá, že různé převleky a liknavost policistů v případě vyšetřování hospodských potyček mu zachrání kůži... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

David se zatím bude činit jako nový šéf kadeřnictví. Do vedení salonu se pustí s takovým nasazením, že holky začnou mít obavu, že jim zlaté pohodové časy navždy skončily. Po konfliktu se Simonou David sice ubere trochu páry na place, ale v soukromí pak Ingrid oznámí, že by Romanu i Simonu nejraději na hodinu vyhodil. Dá mu Ingrid volnou ruku ke změnám? A co všechno nakonec bude hrozit Vasilovi?

Jirka s Mikim budou pokračovat ve svém záškoláctví. Díky omluvenkám od trenéra budou přesvědčeni, že jim prozrazení opravdu nehrozí. Jejich domluvu ale zaslechne někdo, kdo jim už v minulosti pořádně zatopil. Jak tomu bude tentokrát? Mikiho chování řeší čím dál víc i jeho rodiče. Liborovi bude ležet v hlavě, s jakým klidem syn bere fakt, že od Kaliny dostane z matematiky trojku. Nedá mu to, aby s ním zhoršený prospěch a hlavně jeho přístup ke škole neprobral. Co všechno se od syna dozví? Amálie se bude snažit pomoci panu Peškovi, kterého čeká operace plotýnek. I když si kdysi do oka nepadli, Vlastimil bude muset uznat, že je to zajímavá ženská. Amálie i její syn se zatím shodnou na tom, že operace není v případě pana Peška bez rizika. Amálie ho proto požádá, aby provedl domácí vyšetření a pokusil se mu pomoci. Co všechno Libor zjistí? Bude muset Vlastimil Pešek opravdu pod kudlu? Dalo by se mu pomoci i jinak?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Lumír bude v koncích. Světlana ho stále ignoruje, a tak nějaké usmíření nepřichází v úvahu. Hrozba, že Lumírovi přistane na stole žádost o rozvod, bude čím dál reálnější. A do toho všeho se Lumír musí obejít i bez svého spasitele Millera, jenž mu dal v pondělí výpověď. Lumír ho dnes ale přesvědčí, aby pro něj udělal poslední službu. Jako svého špiona ho vyšle za Světlanou, aby z ní vytáhnul, co má za lubem. Bude Miller i tentokrát úspěšný? Bude se s ním Světlana po tom všem ještě bavit? Napilno dnes bude mít i Pavla, která se bude muset nějak vyrovnat s faktem, že dítě stále není na cestě. Jak z toho vybruslí?

Seriál Ulice (2015) uvidíte v pátek 10. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat