Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 2016)

13.06.2011 | Seriály

Davidovo panování v Ingridině salonu přináší jen nervozitu a znechucení. Holky jsou neustále kritizovány, což jen zvyšuje jejich nevraživost vůči Davidovi. Nový šéf jim dá navíc jasně najevo, že s takovými zaměstnankyněmi, jako jsou ony, do budoucna nepočítá... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Ve chvíli, kdy David v novinách uvidí Vasilovu fotku, začne mít úplně jiné starosti. Rozzuřený na nejvyšší míru vletí na Vasila, aby okamžitě zmizel. Poslední kapkou pak pro něj bude nečekaná noční návštěva mafiánů... Vydrží David takový nápor?


Libor Seidl bude mít pro pana Peška nepříjemnou zprávu. S jeho zdravotním stavem to opravdu nevypadá růžově. Navíc stále není prokazatelně potvrzena příčina Peškových podivných obtíží. Když Libor uslyší, že panu Peškovi najednou smrdí i rum, kupodivu se zaraduje. Za tohle plotýnka určitě nemůže. Co tedy s panem domácím je? Opravdu bude nutná operace? 


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie


Miki s Jirkou si naběhli na další školní průšvih. Kalina na základě udání začne vyšetřovat, jak to s jejich uvolňováním a omluvenkami na zápasy je. Bude stačit jeden Martin telefonát s trenérem, aby vše prasklo. Co všechno klukům hrozí? Jak na Mikiho podvod zareagují Seidlovi? Jaké jim dá k tomu Miki vysvětlení? A co mu poradí Amálie?

Lumír bude od rána pořádně nervózní. Dnes ho čeká ortel od Světlany. Čím více se bude blížit hodina H, tím více mu ale bude přibývat na optimismu. Od Pavly se totiž dozví, že dítě je pryč. Místo truchlení ale Lumír spíš zajásá. Právě v Pavlině jiném stavu totiž viděl největší překážku svého usmíření se Světlanou. Millerovi tím navíc potvrdí jeho tušení, že Pavla si těhotenství jen vymyslela. A ten začne opět jednat… Obměkčí Lumír Světlanu, nebo je mezi nimi opravdu konec? Zbaví Miller konečně Lumíra Pavly?

Seriál Ulice (2016) uvidíte v pondělí 13. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat