Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 2018)

15.06.2011 | Seriály

Ingrid s Vasilem se chystají na dnešní útěk z republiky. Hned ráno ale Ingrid zaskočí v salonu vyšetřovatel, jenž jí oznámí, že její muž podle nich žije. Zároveň zpochybní její někdejší identifikaci Vasilova těla. Ingrid bude hned jasné, že útěk se komplikuje.

Do riskantní hry se naplno pustí také David. Dle domluvy s Pokladníkem dnes musí mafii naservírovat Vasila, aby zachránil život sobě i Ingrid. Jenže už záhy pozná, že Ingrid mu již tolik nevěří. Do karet mu ale nahraje ranní návštěva vyšetřovatele v salonu. Přesvědčí Ingrid, že bude méně riskantní, když Vasila odveze do Portugalska on sám. Vasilovi ale bude jakákoliv změna původního plánu podezřelá. Vzhledem k okolnostem s ní bude muset nakonec souhlasit, ovšem Davida upozorní, že při jakémkoliv náznaku podrazu ho zabije... Odhalí Davidovu dvojí hru dříve, než ho mafiáni dostanou? Podaří se mu prchnout před Pokladníkem i před policií? A co Ingrid s Davidem? Přežijí dnešní zátah na Vasila?
 

Míša už několik dní simuluje, aby nemusela do školy. Na opravu pětky od Kaliny beztak nemá, tak nač si vyrábět další? Bára s Ondrou dosud netuší, že u Míši to bude z matematiky takový průšvih. Proto se zajímají hlavně o podpis kupní smlouvy, aby mohli co nejdříve zahájit nový život ve vlastním domě. Bude stát Jana stále při sestře, nebo řekne tátovi pravdu? A nebude Míšina přetrvávající nevolnost Báře a Ondřejovi už přeci jen podezřelá? 


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Ve škole se dnes bude řešit kázeňský přestupek Jirky a Mikiho. Kalina si na odpoledne pozval rodiče hříšníků i je samotné, aby s nimi jejich záškoláctví a padělání omluvenek uzavřel. Zatímco pro něj je to jasný případ podvodu, Hložánek bude vidět celou věc podstatně jinak. A svůj názor si rozhodně nenechá pro sebe... Ustoupí Kalina jeho argumentům? A co Jirka? Přizná svou chybu, nebo se bude chovat podle otcových instrukcí?

Nyklová s Růžou mají zase co řešit. Z výrobny asi někdo krade rozinky a Nyklová navíc pořád nemůže překousnout, že od pana Peška dostala košem. Stále si totiž myslí, že ji u něj nahradila Amálie a přebrala jí tak skvělou partii. Také jí kvůli tomu nemůže přijít na jméno. A aby toho nebylo málo, Amálie jí stále odmítá prozradit cokoliv bližšího o zdravotním stavu pana Peška, kterému hrozí operace a se kterým to jde v nemocnici z kopce psychicky i fyzicky. Jaké zprávy pro něj bude mít doktor Seidl? Jak dopadne náročné vyšetření?

Seriál Ulice (2018) uvidíte ve středu 15. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat