Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 2020)

17.06.2011 | Seriály

Míša včera vmetla tátovi do obličeje, že s ní manipuluje a nezajímá ho, co chce ona. Ondru Míšina slova zasáhla. Bude celý zoufalý z toho, jak se mu dcera změnila v tělo bez duše. Při snídani ho bude čekat další šok, o který se mu opět postará Míša. Oznámí mu, že odejde z gymplu.

Bára by Ondrovi ráda pomohla, a tak zkusí zajít za Kalinou a trochu zalobbovat v Míšin prospěch. Bude mít ale u zásadového pedagoga nějakou šanci? Kvůli potížím s mladší dcerou Ondřeje Bára dokonce pozapomene i na velký Matějův den – jeho přijímačky na vysokou. Jak je Matěj zvládne? A co na Bářinu školní misi řekne Míša? Podaří se Ondřejovi s ní nějak domluvit?

Anička si plnými doušky užívá skvělé období. Její děti se neobávají žádného průšvihu na vysvědčení a pěkný vztah s Pavlem se jí i nadále rozvíjí. Dokonce už začne plánovat letní dovolenou. Ráda by zase někam vyrazila s dětmi a Zuzanou, ale ta má již jiný program. Jaký? A koho jí navrhne jako náhradu? Zatímco Aničce se daří na všech frontách, Bedřichovi se všechno hroutí. Nemá partnerku, bydlení a teď už ani pořádnou práci. Tudíž bude marně přemýšlet, z čeho zaplatí měsíční výdaje. Dnes na něj z toho všeho padne beznaděj. A Hrihorij jeho trable vyřeší jako obvykle po svém. Co na to Bedřich? Nakazí ho Hrihorij aspoň trochu svým optimismem?

Osazenstvo studentského bytu odjíždí díky Štěpánovi na víkend na skvělou brigádu. Budou dělat komparz na natáčení amerického filmu. Jen Tereza se z Prahy prostě neurve kvůli zařizování koncertu The Tap Tap. Potají si ale zaesemeskuje také s Peterkou, což jí hned zvedne náladu. Jenže vidina koncertu se jí začne na poslední chvíli hroutit, protože sehnat a zafinancovat bezpečností agenturu se jí bude jevit jako nadlidský výkon. Když pak zajde za Peterkou do ateliéru, aby spolu probrali její návrhy plakátů, situace se jí vymkne z rukou úplně. Kam až jejich setkání zajde?

Seriál Ulice (2020) uvidíte v pátek 17. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat