Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 2021)

20.06.2011 | Seriály

Tereza bude nešťastná z toho, jak se jí to s Peterkou zamotalo. Vojtu nechce ztratit za nic na světě, a tak se svým učitelem už nemíní v milostných pletkách pokračovat. Zato Peterka nebude mít vůbec pocit, že by tu bylo něco k řešení. I dnes zůstane zcela nad věcí, zatímco Tereza se bude užírat výčitkami svědomí... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Trojice komparzistů se vrátí z natáčení nečekaně brzo. Jenže Vojtu bude čekat místo láskyplného přivítání od Terezy chvilka kruté pravdy. Tereza to prostě nevydrží a ke všemu se mu přizná... Jak Vojta na její upřímnost zareaguje? Co na to Matěj? A co Peterka?

Bedřich se stále bude snažit ulovit nějakého zákazníka, ale kde nic tu nic. Ani Hrihorijovi nevyšel plán vyhrát za pomoci zaručených čísel v loterii. A tak i nadále zůstanou v dílně jak dva chudí braši o suchém rohlíku. Bedřich si bude muset půjčit dokonce i na společné prázdniny s dětmi a Aničkou. Moře tentokrát zůstane nesplněným snem. Kvůli chudému rozpočtu bude muset Bedřich naplánovat trasu někam do českých luhů a hájů. To se bude hodit hlavně Aničce, kterou láká vidina jihočeské romantiky s Pavlem Tesaříkem. Tak proč obojí nespojit dohromady? Co na to ale Bedřich? A co děti? A aby toho nebylo málo, Bedřichovi se po dlouhé době připomene i Lucie s tím, že na splacení padesátitisícového dluhu má už jen pár dní…

Olda se Ivetě už nějaký čas raději vyhýbá. Přestože její návrh ustál, nyní se před ní cítí trapně a před Jitkou zase provinile. Jenže jak z toho ven? Bude Olda utíkat z fitka kdykoliv, když se tam objedná Iveta? Jan pro něj bude mít jen jednu radu – postavit se tomu čelem a s Ivetou si vše vyříkat… Poslechne Olda svého zkušeného tchána? A jak se bude na jeho trable s ženami dívat Hynek?

Seriál Ulice (2021) uvidíte v pondělí 20. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat