Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 2024)

23.06.2011 | Seriály

Tereza by hodně moc chtěla napravit to, co se stalo mezi ní a Vojtou, a vymazat úlet s Peterkou ze svého života. Za Vojtou se dokonce sama rozjede, aby ho poprosila o druhou šanci, ale v Eddieho domku ho bohužel nenajde.

Náladu jí nezvedne ani pochvala Marty Seidlové za skvělý koncert, ani nabídka smíru od drbny Nyklové. Ze splínu ji dostane až příchod Vojty, jenž si zajde pro své věci, aby s Eddiem zmizel na Kavkaz. Co všechno se od něj Tereza dozví? Dá jí Vojta druhou šanci? Prozradí Tereza mámě, co se s ní děje? Podaří se Matějovi promluvit s Vojtou? A jak Matěj oslaví své přijetí na vysokou školu?

Nyklová s Růžou nemohou Amálii přijít na jméno. Nejen že jim neřekne nic o zdravotním stavu pana Peška, ale ani jim neprozradí, ve které nemocnici leží. Růža s Nyklovou hned začnou spřádat teorie, jak jde vypočítavá Amálie po Peškově činžáku. Okamžitě budou mít jasno, co je tahle zdravotní sestra zač. Pan Pešek zatím bude v nemocnici opravdu trpět. Se spolupacientem na pokoji už ponorkovou nemoc prostě nebudou zvládat. Jakmile Amálie zjistí, jaká atmosféra na pokoji vládne, začne jednat. A pan Pešek bude zase jen koukat, co všechno v téhle ženské vězí... Jak Amálie vyřeší Vlastimilův problém?

V kadeřnictví je relativní klid. David se tu už týden neukázal, což by podle holek mohlo být dobré znamení. Romana ale raději myslí na zadní vrátka a poptává se na jiné místo. Jitku nejistota taky štve. Vydá se proto za Ingrid, aby zjistila, co s nimi bude dál. Ingrid bude kupodivu vstřícná a řekne jí, co všechno se v posledních týdnech událo. Jitka se tak dozví, že Vasil opravdu žije i že s ním Ingrid chtěla pláchnout za hranice. Jenže kvůli Davidově zradě se Vasil sám udal na policii. Ingrid tedy zůstává v salonu, pro holky se nic nemění. Zatímco Jitka si oddechne, Ingrid bude mít plnou hlavu starostí. Musí sehnat pro Vasila co nejlepšího právníka, aby ho ze všech obvinění vysekal. Zároveň bude muset Ingrid čelit také nevybíravým praktikám bulváru... Jakého advokáta své šéfce Jitka doporučí? A jak si Ingrid poradí s redaktorem Sešupu?

Seriál Ulice (2024) uvidíte ve čtvrtek 23. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat