Oblíbený seriál Ulice je zpět. Na co se můžete těšit?

23.08.2010 | Seriály

Poslední díly páté sezony nejoblíbenějšího denního nekonečného seriálu Ulice, které Nova v červnu odvysílala, si můžete připomenout již tento týden. Oživí si vám tak události, které obyvatele Ulice před prázdninami potkaly. Na nové premiérové díly šesté sezony Ulice se můžete těšit od pondělí 30. srpna v tradičním čase.

Ode dneška můžete zhlédnout posledních deset dílů úspěšného seriálu Ulice, které Nova před prázdninami odvysílala. Každý všední den si v pravidelném vysílacím čase připomenete díly plné zvratů, důležitých rozhodnutí a velkých událostí, jimiž pátá sezona vyvrcholila.

Co se v Ulici událo?

Lumír se tvrdě vrhá do politiky. Se svým volebním poradcem začíná rozjíždět velkolepou kampaň. A nezastaví se opravdu před ničím.
Nešťastný pan Pešek stále myslí na Miriam. Svůj smutek si vybíjí na všech kolem. Naštěstí má kolem sebe dobré přátele, kteří ho v tom nenechají. Kvůli jeho záchraně budou riskovat dokonce i zločin.


Lucie s Bedřichem svou lásku přestanou skrývat. Společnými plány do budoucna dostanou Aničku do kolen.
Tereza, Vojta, Thea i ostatní maturanti s napětím očekávají výsledky přijímacích řízení na vysoké školy. Tereza s Vojtou začínají plánovat společné bydlení. Lenka Drápalová se pomalu připravuje na předání svého ředitelského postu.

TIP Bety: Zajímá vás, jaké dějové zvraty vás čekají u vašich oblíbených televizních seriálů? Sledujte na Bety.cz speciál věnovaný obsahu premiérových dílů!

Jitka Farská se léčí v nemocnici ze zranění, způsobeného Kukačkou. Jeho odsouzení se blíží a všichni netrpělivě čekají na vynesení rozsudku.
Invaze holek Krausových do života Báry a Terezy nabírá na obrátkách. Bára však pro lásku k Ondřejovi najde řešení ve všech složitých situacích, které jí puberťačky Jana a Míša připraví.


Rodina Nekonečných připravuje vše na svůj odjezd do Francie. Předtím ale Libuška prozradí Boriskovi, kdo je jeho skutečný otec.
Simonu čeká velké překvapení v podobě návratu Pepana. Svým nenadálým příchodem způsobí její nenapravitelný manžílek obrovský rozruch nejen u Henryho a v salonu, ale i u Simony doma, kde ho čeká setkání s manželčiným „novým šamstrem“.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat