Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1822)

31.08.2010 | Seriály

Původní seriál ČR. Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Lumír si nedělá těžkou hlavu s tím, že mnoha věcem zas tak moc nerozumí. Proto dnes klidně promluví o reformě zdravotnictví v rozhovoru v rádiu. Nezapomene tam propašovat vychvalování svých zásluh v boji s hazardem.

Také se přes varování starosty Hložánka pustí do kritiky poměrů na radnici a naštvaný posluchač ho dokonce vyprovokuje k tomu, že promluví o aféře s pozemky, což mu předtím manažer jeho strany výslovně zakázal. Lumírův rozhovor bude napjatě poslouchat mnoho lidí a někoho to přiměje rázně jednat. Ingrid už nevydrží jen tak sledovat Lumírovo tažení předvolební kampaní a začne se sama nápadně zajímat o stranu Reálné ženy. Starosta si po Lumírově extempore bude marně lámat hlavu s tím, jestli je radní Nykl tak hloupý nebo tak vychytralý, každopádně se mu rozhodne ukázat, že pohár jeho trpělivosti právě přetekl.

Jitka si nemůže stěžovat na nedostatek rozmazlování z Oldovy strany. Tentokrát pro ni připravil pozvání na romantický víkend na statku, kde oslaví svoji stříbrnou svatbu. Dcery jim dají originální dárek. Ten Oldu tak zaujme, že přehlédne jednu mimořádně důležitou obálku. Mine ho tak informace, že o víkendu se na statku má slavit nejen jejich svatba stříbrná, ale že tam naplánovali svůj sňatek také Lída s Janem. I Jitku tahle novinka hodně zaskočí a sama nebude tušit, jak to Oldovi šetrně sdělit.

Bára se těší na Matěje, který k nim přijde oslavit úspěšný reparát. Nečekaně se dozví, že jí z rodinného hnízda brzy vyletí i druhý potomek. Ale Ondřejovy dcery se jí už postarají o zábavu, všichni jim přejí, aby v pohodě zvládly zítřejší nástup do nové školy. O Janu strach nikdo nemá, ale Míša se přece jen těžko sžívá s novým prostředím a obětovala by asi hodně, aby mohla zpátky do svého milovaného Brna. Z úplně nového školního kolektivu bude mít skoro hrůzu.

Seriál Ulice (1822) uvidíte 31. 8. 2010 v 18:30 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat