Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1823)

01.09.2010 | Seriály

Původní seriál ČR. Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Na gymnáziu se dnes rozezní první zářijové školní zvonění. Mezi studenty se zařadí i Jana a Míša. Jana zapadne do nové třídy hned, ale Míšu bude provázet pořádná smůla. Každý se bojí, že se ostatní pobaví na jeho účet nebo že se stane součástí nějakého trapasu, a tímhle přesně se bude muset Míša prokousat. Její setkání s novými spolužáky se neobejde bez slz. Oporu najde v sestře, ale pro obě skončí první školní den poněkud předčasně. I Tereza bude mít co dělat, aby své nové sestře vysvětlila, že bez trapasů se školní docházka a dospívání vůbec neobejde.

Jitka musí vyrazit kupovat s Oldou cyklovybavení, ale nebude při tom myslet na nic jiného, než jak šetrně sdělit Oldovi, že Jan bude od zítřka jeho právoplatným zetěm. Obává se, že by taková informace Oldovi trochu pocuchala nervy a on by se svatby odmítl zúčastnit. Lída se nakonec rozhodne postavit Oldu před hotovou věc a neříkat mu vůbec nic, vše se dozví až na statku. Ale zasáhne Jan, protože takový vstup do rodiny si zase nepředstavoval on. A tak si všechny ženy u Farských večer oddechnou, že Olda přečkal tak zásadní novinku bez pohromy, a alespoň večer může panovat příjemná předsvatební nálada.

Ve škole jsou nejen noví studenti a žáci, ale výrazných změn dosáhl i pedagogický sbor. Lenka už bude pár dní jenom učitelkou výtvarné výchovy, první projev ve školním rozhlase bude mít novopečená ředitelka Božena Puklická. Objeví se několik nových učitelů a k Peškovu překvapení se o technický stav budovy má starat namísto Peška Lojza Navrátílek. Ten se sice v nové funkci bude cítit hodně důležitě, ale na nutné opravy mu jaksi nezbude čas.

Seriál Ulice (1823) uvidíte 1. 9. 2010 v 18:30 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat