Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1824)

02.09.2010 | Seriály

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jitka chce být dneska krásná a svěří se do péče svých kolegyň. Potvrdí se její podezření z předchozího večera, že Olda opět nenechal věci náhodě a na svatbu si připravil překvapení. A protože je její manžel bezedná studnice nápadů, čeká Jitku cesta na svatbu své dcery s Oldou na dvojkole, i když bude do poslední chvíle protestovat. Olda si bude jistý úspěchem, má svačinu i navigaci. I když si Olda bude jistý úspěchem, věci se cestou značně vymknou kontrole. Po nečekaně nevýhodné zkratce dospějí k podivnému stavení, kde se sice obřad bude konat, ale v jiné režii než oni čekali.

Jitka bude únavu a zklamání zapíjet alkoholem a Olda se bude snažit zachránit, co se dá a dospěje až k podplácení místního traktoristy. Lída bude celý den svoji rodinu napjatě očekávat, přece jen nebude mít tušení, jestli táta doopravdy přijede. A mezitím se svěří do péče Janových exmanželek, které spojí své síly, aby jejich nová nástupkyně měla start do nového života co nejkrásnější. Ale když se Lída své dočká své rodiny v poněkud zuboženém stavu, bude jí jasné, že cesta neproběhla bez problémů. A protože ani oddávající kněz nepřečká dobu před obřadem bez úhony, Lída konečně pochopí, že dnešní den sotva bude jejím svatebním.

Seriál Ulice (1824) uvidíte 2. 9. 2010 v 18:30 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat