Přešlapy III (3) - Láska ze všech dělá lháře

20.09.2010 | Seriály

Karolína se rozhodla přijmout práci v Markově vydavatelství. A David se musí smířit s tím, že bývá teď večer v ložnici velmi často unavená. Radka se vrátila z Ameriky a Adam si všiml, že je najednou „úplně těhotná“. A k jeho zděšení má chuť nejen na kyselé okurky, ale taky na sex. Petr začal randit s Johanou. Bojí se ale, že až si ho ona pořádně prohlédne a uteče, proto první společnou noc pořád odkládá. Oblíbený seriál Přešlapy uvidíte ode dneška v novém čase – každé pondělí ve 21.20 na Primě. Dívejte se, jak pokračují osudy šestice přátel.

Karolína se rozhodla pracovat v Markově vydavatelství. A David teď v ložnici čelí její časté únavě. Těžko říct, jestli víc z práce, nebo z toho, jak odolává svému novému zaměstnavateli, do kterého se bláznivě zamilovala. David, který měl ještě před týdnem bohatý milostný život, je najednou na nule. A když nemá sex, nehraje se mu dobře golf. Budiž mu útěchou, že Adam má poslední dobou taky špatnou ránu. A Petr? Tomu golf nikdy nešel.

Radka se vrátila z Ameriky a Adam si uvědomil, že je najednou „úplně“ těhotná. A k jeho zděšení má chuť nejen na kyselé okurky, ale taky na sex. Jenže Adama milování s Radčiným bříškem trošku děsí; ale má tolik rozumu, aby jí to nepřiznal. Radku zase děsí to, s jakou urputností chce znát Adam pohlaví dítěte. Jako fanoušek Sparty by věděl, jaké jméno dát synovi. A pořád se nemůžou dohodnout, jestli se potomek bude jmenovat Bendová, nebo Machovský.

Petr začal chodit s Johanou. Bojí se ale, že až se před Johanou svlékne, ona si všimne, že není princ, ale žabák. A že mu okamžitě uteče. Proto se svým vztahem moc nechlubí, a hlavně ne před Adamem, který o Johaně nemluví nejlíp a z Petra si pořád utahuje. A proto taky pořád odkládá první sex. Výmluv si najde požehnaně, jeho taktika ale funguje úplně opačně. Johana si myslí, že pro něj není dost atraktivní. A tak od něj opravdu uteče. Na čtvrt roku za prací do Karibiku.

Přešlapy III (3) - Láska ze všech dělá lháře uvidíte v pondělí 20. září 2010 ve 21:20 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:35
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:32
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:31

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat