Přešlapy III (8) – Druhá šance

24.10.2010 | Seriály

Majitel domu, v němž bydlí Adam s Radkou, zemřel, a dům jde do dražby. David konečně pochopí, co pro něj znamená právnička Saša. Petr by chtěl, aby byl vztah s Johanou takový jako před svatbou... Dívejte se, jak pokračují osudy šestice přátel.

Majitel domu, v němž bydlí Adam s Radkou, zemřel a dům jde do dražby. Jenže oni nemají peníze na jeho odkoupení. Proto hledají nové bydlení. Radce se z oblíbené čtvrti nechce, ale Adam se vidí v baráčku někde kousek za Prahou. Aby toho nebylo málo, k Adamovi se po letech přihlásí jeho otec Filip. Jenže Adam ho v návalu vzteku vyhodí, nemůže mu zapomenout, že ho otec kdysi opustil. Když spolu muži bojují, ženy zachraňují. Dokážou Adama přesvědčit, aby si poslechl tátovu zpověď? Dá svému otci druhou šanci?

David konečně pochopí, co pro něj znamená právnička Saša i ten báječný sex, co spolu mají. Omluví se jí a ona ho znovu vezme na milost. O jejich poměru se dozví i Karolína. Tvrdí, že jí to nevadí, ale jistá si tím úplně není. A taky si denně opakuje, že jí je líp bez Marka, a snaží se to sama sobě vsugerovat. Jedním si je ale jistá – už se nechce s nikým seznamovat. I kdyby u dveří zazvonil pan Božský, nezavadí o něj ani okem. Co když se ale doopravdy ozve zvonek?

Petr by chtěl, aby vztah s Johanou byl zase takový jako před svatbou. I ona si uvědomuje, jak se kvůli té šílené televizní soutěži odcizili. Co pro to ale udělat? Petr se Johaně omluví, že četl její e-maily, a ona se mu zase omluví, jak se o něm vyjadřovala. Zdá se, že konečně překonali tu vzdálenost, která je poslední týdny dělila, a zase se sblížili. Pak ale Johana odjede s kolegy z fitness centra na firemní akci mimo Prahu. A po divokém mejdanu v hotelu skončí od Petra mnohem dál, než původně zamýšlela.

Přešlapy III (8) –  Druhá šance uvidíte v pondělí 25. října 2010 ve 21:20 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat