Byl vám nevěrný? Nejste v tom sama!

18.11.2010 | Sex a vztahy

Muži, ženy, vztahy, láska, nevěra… Každá jste to zažila. Život není jen láska, ale i zklamání a zrada. Pokud se dostanete do situace, v níž si nebudete vědět rady, přijďte se zeptat naší poradkyně Mgr. Evy Ráčkové.

Zeptat se můžete na cokoli, nestyďte se a přijďte mezi nás. Čeká na vás jedna z nejvyhledávanějších poradkyň – Eva. Nečekejte žádné společné poplakávání, ale rozhodně dostanete odpovědi na vaše otázky.

Nejčastěji jsou to tyto:

Mám jej vyhodit, když jsem zjistila, že má milenku?
Lze odpustit nevěru?
Jak dokázat manželovi nevěru?
Dá se vůbec nevěře vyhnout?
Co dělat, když nám nefunguje sex?
Má smysl zůstat ve vztahu kvůli dětem?
Jak poznám, že je čas partnera opustit?
Jak se vyrovnat s rozchodem?

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

A kdo je naše poradkyně Mgr. Eva Ráčková, která vám odpovídá na vaše dotazy?

Pokud máte pocit, že před sebou tlačíte svůj život silou, jste tady správně. Pomůžu vám najít možnosti a cesty.

Pracuji především s lidmi, kteří pociťují nedostatek sebevědomí, sebeúcty, mají problémy ve vztazích, potýkají se s traumaty po partnerově nevěře, po rozvodu nebo ztrátě zaměstnání. S lidmi, jejichž svět jakoby potemněl a oni nevidí cestu ze tmy ven...

Když se dostanete do obtížné životní situace, zjistíte, že ne na vše v životě si můžete sáhnout, změřit, zvážit, přepočítat....

Kteroukoliv cestou se vydáme, ta nás dovede přesně tam, kam chceme dojít. Chceme, a ani to nemusíme na vědomé úrovni vědět. Každou vteřinou, každou myšlenkou, každým činem tvoříme svůj život, svou minulost, přítomnost i budoucnost. A nemůžeme nikde reklamovat, jen sami u sebe.
Vaše Eva

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat