4 nejšílenější věci, které děláme pro chlapy

07.12.2010 | Sex a vztahy

Přátelé vám říkají, že jste se změnila. Stal se z vás jiný člověk, nosíte jiné oblečení, posloucháte jinou hudbu, dokonce jste ochotná se i přestěhovat z města na venkov. Zbláznila jste se? Ne, jen zamilovala.

Stěhování do neznáma

Potkala jste skvělého muže a zamilovali jste se. Je to konečně ten pravý, rozumíte si prostě ve všem, jenže on pochází z druhého konce republiky, nebo hůř, z jiného státu a jeho půlroční pobyt ve vašem městě končí. A on se vrací zpět a požádal vás, ať jdete s ním? Co teď? No, co udělá zamilovaná žena? Dá výpověď v práci, pronajme či prodá byt a jde za svou láskou, bezhlavě a v podstatě bez rozmýšlení.

Má to ale jeden háček. Pokud se pak rozejdete, ocitnete se sama v cizím městě. Proto si, i když to vypadá na toho pravého, nechte vždy zadní vrátka. Svůj byt neprodávejte, na to je vždy času dost, a udržujte kontakt s bývalými známými. Nikdy nevíte, jestli se za čas nevrátíte zpět.

Nové koníčky

Stejný scénář. Láska jako trám, ale vy máte větší štěstí, váš vyvolený bydlí ve stejné městě. Takže láse nestojí nic v cestě. Tedy jen taková drobnost. On miluje lezení po skalách, dovolené jen s batohem, spacákem a stanem a vy máte závratě, téměř fobii hmyzu a představa hotelu pod čtyři hvězdičky je noční můra.

Jenže kvůli tomu pravému se prostě změníte. Koupíte si horolezecké vybavení, spacák a ochotně vyrazíte na týdenní pobyt v přírodě. Může se samozřejmě stát, že se vám otevřou nové obzory, a vy si nový životní styl zamilujete. Pokud ale budete zájem jen předstírat, dřív nebo později vyjde pravda najevo. Proč nevyzkoušet něco nového, ale předstírat, že jeho koníčky milujete, není ta správná cesta. Buď vás bude milovat takovou, jaká jste, i s odlišnými koníčky, nebo nestojí za nic. Proč byste nemohli jet každý na svou dovolenou? On pod stan a vy s kamarádkou do luxusního hotelu?


Jste sami, i přesto že máte v srdci tolik místa?
Pomohu vám ho zaplnit! Kartářka Lucie

Změna životního stylu

Čeho všeho jsou ochotny se ženy vzdát k vůli muži? V podstatě všeho.

Jana, 26 let: „Když jsem se s Markem seznámila, byla jsem jím úplně fascinovaná. Zajímal se o ekologii a byl vegetarián. Najednou jsem si připadala trapně, když jsem před ním jedla maso. Nikdy nic neřekl, ale bylo vidět, že mu to vadí. Tak jsem se rozhodla přijmout jeho životní styl. Přátelé se sice divili, ale já jsem byla ochotna udělat téměř vše.“

Třeba se v novém životním stylu partnera najdete, ale tajně si v práci dávat steaky a doma dělat, že maso nejíte, není ta správná cesta.

Nová image

Je z jiného světa a to vás fascinuje. Doteď jste nosila hlavně džíny a maximálně polobotky, ale teď jste s ním. Formální večeře, divadlo, obchodní schůzky v luxusních restauracích, golf… To vše vyžaduje změnu šatníku a celkově změnu image. Takže hurá na kosmetiku, ke kadeřnici a na nákup skvěle padnoucího oblečení. Přece nebudete dělat svému partnerovi ostudu. Když si chcete vzít své staré džíny a triko, protože jdete jen na procházku, připadáte si vedle něj nepatřičně. Postavte se před zrcadlo a podívejte se na sebe. Jste to opravu ještě vy?

A co vy, napište nám na redakce@bety.cz co nejbláznivějšího jste kvůli novému partnerovi udělala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat