Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G

Mužský bod G. Kde se dá najít? A co s ním provádět, aby partner křičel slastí? Připravte se na cestu za poznáním pánských rozkoší. Takový orgasmus ještě nikdy předtím nezažil!

Ženský knoflík slasti alias bod G je pojmenován podle německého gynekologa Ernsta Grafenberga, který s jeho uvedením do podvědomí veřejnosti měl jisté potíže. Jeho kolegové se mu totiž vysmívali, že neexistuje. O čtyři desetiletí později se ale pravda ukázala. Američtí psychologové začali opěvovat fakt, že žena může dosáhnout orgasmu i bez stimulace klitorisu. Jak? Drážděním jisté oblasti, o které se předtím zmiňoval právě již uváděný německý objevitel.

Mužské tajemství? Prostata!

I když se ještě stále jedná o kontroverzní téma, neboť někteří sexuologové existenci bodu G popírají, není pochyb o tom, že mnoho žen stimulací malého shluku nervových zakončení a žlázek poblíž močové trubice vyvrcholení dosahují. Ale ani muži nejsou o podobnou rozkoš ochuzeni! (Čtěte také: Milování po ránu. Proč jej muži milují a ženy nenávidí?)

Chcete-li i vy toho svého vzít do sexuálního ráje, nebojte se experimentovat a vzít situaci do vlastních rukou – konkrétně prstu. (Můžete tak získat mnoho inspirace a zkušeností i pro sebe.) Podobně jako ženský bod G, i ten mužský se nachází v blízkosti močové trubice. Nazývá se předstojná žláza neboli prostata. Tím, že se sama nabídnete ji podráždit, ušetříte partnerovi spoustu starostí a zároveň mu nabídnete mnoho rozkoší. (Kdyby se o to pokoušel o samotě, nemusel by uspět.)


Miluje vás? Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Rozdíl mezi mužským a ženským géčkem je především v komplikovanosti hledání. Zatímco pro ženu není problém si ve vhodné poloze zavést prst nebo erotickou pomůcku do pochvy a hledat na její přední stěně ono místečko zaslíbené, muži takové štěstí nemají. Musí pátrat v zadečku, což si mnohdy – například při masturbaci - nedokážou vůbec představit.

Kde a jak hledat pánskou radost?

Proto milence položte na záda, nasaďte si hygienické rukavice nebo rozstřižený kondom na svůj prostředníček, pokud toužíte po maximální hygieně, použijte dostatečné množství lubrikantu, jemně mu zasuňte prst do konečníku a začněte pátrat na jeho přední stěně do té doby, než narazíte na útvar o velikosti oříšku. Ten prstem masírujte. (Mezitím si pro větší pohodlnost může partner přitáhnout kolena k bradě.)

Nikam nespěchejte. Pro partnera je to nová zkušenost, na kterou si nejprve musí trochu zvyknout, tak po něm nechtějte zázraky a orgasmus do pár vteřin! Třeba tomuto způsobu dráždění na chuť nepřijde, ale co když se mu to zalíbí natolik, že vás najednou zkrápí proudem spermatu? Už bez toho nebude moci být! (Čtěte také: 5 milostných předsevzetí na rok 2011. Které si vyberete vy?)

Už bych neměnil

Podobnou zkušenost má i devětadvacetiletý Radek. „Když s tím přítelkyně přišla, klepal jsem si na čelo. Vyčetla v nějakém ženském časopise, že to muže vzrušuje, tak to chtěla vyzkoušet. Jednou při mazlení mi strčila prst mezi půlky tak rychle, že jsem nestačil zareagovat. Překvapilo mě, že je to docela příjemné, proto jsem se nebránil. Najednou jsem ucítil tlak a už to bylo. Měl jsem neskutečný orgasmus. Docela jiný než obyčejně. Tenhle byl silnější, delší a jak to jen říct? Nepřetržitý. Jednalo se o jeden velký proud spermatu, žádné stříkání po kapkách,“ otevřeně se svěřuje obchodní zástupce. Prý od té doby vyžaduje od své partnerky, aby se mu takto aspoň jednou za čas věnovala, protože se to s „klasickým“ vyvrcholením nedá srovnat. „Oba orgasmy jsou skvělé, ale každý svým ojedinělým způsobem,“ dodává závěrem Radek.

Jen se nebát tenhle nápad vyzkoušet. Učený z nebe nespadl a můžete jenom získat – obdiv svého milence, který o takovém vzrušení neměl ani tušení – než potkal vás. Tak hurá do toho!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat