11 stadií manželského sexu. Ve kterém jste vy?

25.09.2015 | Sex a vztahy

Že se manželský sex od toho před svatbou neliší? Omyl! A my vám to dokážeme.

Manželství je zkrátka instituce, a tak jistou „oficiálnost“ získá i váš milostný život. A chvilku trvá, než se v něm zase zaběhnete. Projdete si v tomto procesu hned několika stadii. Přesněji řečeno jedenácti.

Která to jsou?

Stadium č. 1: Den 1. – sex o svatební noci

To je buď jedna úžasná slavnostní jízda, nebo nic. Spousta párů svou první milostnou noc jako manželé neprožijí hned v den svatby. Ta je totiž tak vyčerpávající a často se protáhne do pozdních ranních hodin, že na nějaký sex už novomanželům nezbudou síly.

Stadium č. 2: Den 2. až 14. - svatební cesta

Svatební cestu vlastně lidé vymysleli, aby novomanželé měli příležitost milovat se nerušeně po několik dnů. Kdykoli a jakkoli chtějí. A většina z nich toho pořádně využije!

Stadium č. 3: První dva měsíce po svatbě

Jsme manželé! Tak tohle nadšení vydržím partnerům minimálně ony dva měsíce, kdy tak trochu pokračují ve svatební cestě, tedy s tím rozdílem, že jsou doma a musejí mezi milování „vpašovat“ také běžné denní činnosti jako chození do práce apod.

Stadium č. 4: Měsíc 3. až 5.

Tak už se vám stalo, že jste se několik dní za sebou nemilovali. Nevíte vlastně proč, ale nevyšlo to. Práce a starosti, no a taky ta únava, že… Ale v lehkém záchvěvu paniky se ujistíte, že vy přeci nebudete patřit k těm manželským párům, co spolu přestanou spát, a hned se zas do sexu pustíte se stejnou vervou jako pár dní po svatbě.

Stadium č. 5: Půl roku po svatbě

Konečně pochopíte, že vyvažovat práci, koníčky, volný čas, povinnosti a sex je nad vaše každodenní síly a zjistíte, že i v milostném životě existuje kompromis. A spadne z vás napětí.

Stadium č. 6: Měsíc 7. až 9.

Vítejte ve spokojeném a plánovaném manželském milostném životě. Našli jste si svůj rytmus a rozvrh, a tak se spokojeně milujete dvakrát týdně, obden, o víkendech… Zkrátka jak vám to vyhovuje.

Stadium č. 7: Měsíc 10. až 11.

Tak už máte za sebou i období, kdy jste neměli sex docela dlouho, a to navzdory rozvrhům a předsevzetím. Možná vás zbrzdila nemoc, služební cesta nebo stres, ale pravdou je, že už víte, jaké je to třeba týden dva bez pořádné manželské romantiky.

Stadium č. 8: Rok první

A je tu první výročí vaši svatby. Vzpomínky a oslavy jako by oživily vaše libido a vy už zase spokojeně řádíte, jak jen vám to okolnosti dovolí.

Stadium č. 9: Rok a 2 měsíce

No a jste zpět u spokojeného a plánovaného sexu. Oběma to vyhovuje a nikoho nic nevyčerpává. Naopak. Záříte štěstím.

Stadium č. 10: Rok a půl

Najednou zjišťujete, že jakmile „vypadnete“ z domova, dostanete hroznou chuť na sex. A tak promilujete dovolenou, zkusíte milování na veřejnosti (ta lavička v parku vypadala tak lákavě) a různě si zaexperimentujete.

Stadium č. 11: Dva roky

Konečně jste pronikli do tajemství manželského sexu. Už víte, jak vyvažovat všechny ty povinnosti a radosti, nebojíte se kompromisů a hlavně se milováním a jeho četností či načasováním nestresujete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat