Baculatá modelka úplně NAHÁ! Měla by se za své tělo stydět?!

Devětadvacetiletá Emily Nolan patří mezi modelky, jež díky své kypré a ženské postavě předvádějí oblečení větších velikostí. A za své tělo se po letech konečně nestydí!

Dokládají to i fotografie, jež vznikly ve spolupráci s fotografkou Victorií Janashili pro publikaci s názvem Curves (tedy v překladu Křivky). Kniha má oslavovat krásu žen, jejichž postava není „modelkovská“, ale plnoštíhlá a vysloveně ženská.

Mimochodem, ačkoli to podle fotografií nevypadá, Emily nebyla vždy na své tělo zdaleka pyšná. Za svůj život vystřídala 16 různých velikostí, trpěla nejrůznějšími poruchami příjmu potravy a svou postavu nesnášela. Dokonce ani v dobách, kdy byla opravdu hubená.

Všechny tyto démony však šťastně překonala, přijala sebe sama takovou, jaká je, a jak sama říká, konečně se cítí volná.

I tak ale s uveřejněním aktů dlouho váhala. Nakonec se rozhodla ukázat své nahé tělo veřejnosti. I tento čin jí pomohl vypořádat se s vlastním tělem.

A jak se odvážné fotky „plus size“ modelky líbí vám?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat