Dárek k Vánocům? Skvělý SEX, na který nezapomene!

12.11.2015 | Sex a vztahy

Přemýšlíte, čím udělat o Vánocích partnerovi (a tak trochu i sobě) opravdu radost? Pak mu kromě tradičních vánočních dárků připravte nějaký opravdu vzrušující. Ano, mluvíme o skvělém sexu!

Že Vánoce a sex nejdou dohromady? Chyba lávky! Vždyť si vezměte, kolik dětí se rodí na přelomu září a října! O svátcích z nás totiž konečně spadne všechen ten stres týdnů, jež jim předcházely, a začneme mít náladu i na jiné věci, než je shánění dárků a pečení cukroví.

A právě téhle nálady je potřeba pořádně využít!

Jak partnerovi i sobě dopřát nevšední zážitek? Stačí docela málo!

Slova dokáží být vzrušující

Spousta z nás začne s partnerem mluvit o milování v okamžiku, kdy se objeví nějaký problém. Ale to je chyba! Takové rozhovory obvykle provázejí rozpaky na obou stranách a možná i stud a následné snížení sebevědomí jednoho z partnerů (mnohdy obou). Zkuste tentokrát o milování mluvit v pozitivním slova smyslu! Co se vám líbí? Co máte rádi? O čem sníte?
Zkuste si s partnerem popisovat své představy a společné zážitky – je to skvělá předehra! Slova umějí vzrušovat zrovna tak jako doteky. Zajímavou variantou téhle „hry“ je vzájemné předčítání nějaké lechtivé literatury. Schválně, kolik stránek přečtete, než se pustíte do žhavého sexu?

Fantazie versus realita

A když už jsme nakousli ty hovory o sexuálních snech a představách, zkuste si nějakou z těchto fantazií letos nadělit „pod stromeček“ (samozřejmě ne nutně na Štědrý den). Splňte partnerovi jeho sen, příští den může přijít na řadu ten váš. Je to hra. A je pořádně vzrušující – pro obdarovaného i toho, kdo obdarovává.

A když už jsme u těch dárků – přemýšleli jste o nějakých erotických? Tak byste měli. Jasně, třeba nový vibrátor nebudete chtít rozbalovat pod stromečkem před dětmi a tchyní s tchánem, ale takovéhle dárečky si můžete nechat na chvíli, kdy pošlete publikum spát.


Samozřejmě platí, že s fantaziemi nebo používáním erotických pomůcek musejí souhlasit oba milenci, žádný nesmí být nucen do něčeho, co mu není tak úplně „po chuti“.

Hledání erotogenních zón

I když jste spolu už nějaký ten čas, jste si naprosto jistí, že znáte dokonale své erotogenní zóny? Proč nevěnovat jeden večer jejich ověřování a hledání? Proměňte tuhle „činnost“ třeba ve hru, můžete hádat, co se druhému líbí, a odměňovat se za úspěch (a dávat fanty za to, když se netrefíte). Prostě zapojte fantazii a poznejte svoje i partnerovo tělo!

Už žádný stres

Shon a zmatky spojené s Vánoci budou za vámi. Takže se snažte úplně si vyčistit hlavu a oddat se jen příjemným postelovým radovánkám!
Skoncovat byste také měli s negativním pohledem na své tělo – to se týká především žen, ale čím dál častěji jsou se sebou nespokojení i muži. Vždyť jste krásní, vzrušující a váš partner/vaše partnerka po vás touží! Co dalšího chcete ještě jako důkaz, abyste se konečně přestali trápit nějakou tou případnou malou nedokonalostí, jíž každého z nás matka příroda obdařila? Prostě se začněte mít rádi!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat