Manžel se chce dívat na mě a kamarádku. A přišel s tím roky po svatbě!

Partner týdny mlčí? Pak ho trápí vztek, frustrace či problémy v práci. Nebo taky ne. Připravuje se snad na zveřejnění svého tajného erotického přání? Možné je všechno. Třeba čtenářka Káťa se jednoho dne nestačila divit! Manžel po ní chtěl chlípnou sledovačku!

Patrika jsem si před pěti lety brala z lásky. Těhotná jsem nebyla a ani jsem na něj se svatbou nijak netlačila,“ vypráví šestatřicetiletá Káťa s tím, že rok po vdavkách otěhotněla.

„Byli jsme tak šťastní. Narodil se nám kluk, kterého si manžel moc přál. Prostě pohádka. Jenže abychom utáhli hypotéku na byt, musela jsem se nejen starat o malého, ale obden žádat babičky, aby pohlídaly. Chodila jsem totiž uklízet kanceláře, a když malý spal, nebo si hrál, háčkovala jsem dětské soupravičky tak, jak mě to kdysi naučila babička,“ dál vypráví Káťa a dodává, že se prostě a jednoduše stala vytíženou matkou. Jenže jinak to nešlo, peníze byly potřeba. Ovšem když nejsou problémy s účty, může se to pokazit zase na jiné straně.

Jednou, dvakrát, dám ti zahrát….

„Manžel mě několikrát žádal o sex, ale já byla někdy tak vyšťavená, že jsem u toho usínala. Lukášek je hyperaktivní dítě, které mi dávalo a dává zabrat,“ krčí rameny čtenářka, která několik týdnů zpátky vypozorovala jistou zvláštnost.

„Manžel se zdál být takový zamlklý, bez života. Opakovaně jsem se ho ptala, co se děje, ale pokaždé mě odbyl slovy, že nic. Tak jsem se zajímat přestala. Jenže jednoho večera, když Lukášek dřív usnul, mě požádal, zda bychom si mohli promluvit. Nejdřív chodil okolo horké kaše, pak se přiznal, že má jedno velké přání. Chtěl by totiž, abych se pomazlila s nějakou ze svých kamarádek, na což on by se někde schovaný v koutě díval. Byla jsem v šoku,“ popisuje Káťa, která si v té chvíli kladla otázku, zda vůbec svého partnera zná.

Z milenců mámou a tátou

„Pořád dokola opakoval, že se nikým jiným než se mnou milovat nebude a že se chce jenom tajně dívat na jinou ženu, která se mě dotýká. Prý mu to jako stačí. Já teď fakt nevím, co si o tom myslet. Nikdy se mi nesvěřil s podobnými přáními a ani jsem si v minulosti nevšimla, že by s někým z mého blízkého okolí flirtoval. Má vůbec právo to po mě chtít?“ ptá se zoufalá Káťa a zajímá se, kde se to v jejím manželovi vzalo. „Je to úchyl?“ Tak tohle jsou trochu silná slova.

Člověka sice hned napadne, že se jedná o voyerismus, ale tak horké to být nemusí. Sexuolog Petr Weiss z pražského Sexuologického ústavu voyery popisuje jako osoby s určitou sexuální zvědavostí, které chtějí sledovat sexuální hrátky nicnetušících anonymních objektů (při souloži, masturbaci, mazlení či třeba svlékání), přičemž se jedná o preferovaný způsob dosahování vzrušení.

Tak trochu chyba v partnerském Matrixu

Nutno však podotknout, že k něčemu takovému může daná osoba tíhnout i v případě, že s někým žije a milují se. Je tu totiž jedna věc, která tak trochu dokresluje situaci. Takzvaným slídičem se dočasně může stát i váš manžel.

Skryté důvody šílených přání

Výše zmíněný český odborník ve své knize Sloupky o sexu totiž poukazuje na to, že pro některé voyery je deviantní aktivita jediným způsobem, jak se uspokojit, pro jiné je sice preferovanou, ale ne jedinou aktivitou, která ke vzrušení vede, nicméně u jisté skupiny lidí se mohou tyto a jiné deviantní potřeby objevit pouze nárazově, dočasně, epizodicky, například v době psychického stresu, manželských nedorozumění nebo dlouhodobé sexuální neukojenosti a citového strádání!

Přání Kátina manžela tak může pouze odrážet ne příliš harmonickou situaci v rodině. Cítí se nemilovaně? Odstrčeně? Hraje po dítěti až druhé housle? K sexu dochází pouze výjimečně?

První pokus a záchrana

Právě tohle jsou otázky, o které by se partnerka prvotně měla zajímat, aby se pokusila rozklíčovat pravý důvod netradičního přání protějšku. Pochopitelně, že v případě, kdy dochází k sexuálním dysfunkcím při sexu, nátlaku na druhého, neurotickým potížím a dalším nesrovnalostem, které komplikují běžný, reálný sex, je vhodné navštívit sexuologa a o nastalé situaci se poradit.

Káťa a ženy se stejným problémem by si jako první měly začít všímat svého vztahu, pak si s partnerem promluvit a všechno to probrat. A jak to chodí s plněním těch přání? Pokud se ukáže, že vyjádření tužby není jen spontánním, přechodným přáním, ale podmínkou k životu, platí pravidlo, že nikdy by se nic nemělo dělat proti vlastní vůli. Když jeden naléhá a přemlouvá, je to špatně, když druhý jde do akce bez rozmyslu či z nátlaku, je to špatně taky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat