Jak vybrat sexy prádlo, které ho dostane okamžitě do varu?

09.02.2016 | Sex a vztahy

Dámské spodní prádlo není jen ledajakým kouskem v šatníku, neplní jen „zateplovací“ úlohu, ale také estetickou. O tom, že je skvělým prostředkem ke svádění, ani nemluvě.

Jak si vybrat to pravé, abychom svému miláčkovi dopřály nezapomenutelný zážitek (a i sobě pořádně žhavou noc)?

Stačí dodržet 5 snadných pravidel!

Pravidlo č. 1: Nepřehánějte to s barvami

Upřímně, vyplatí se vsadit na klasiku – černou, bílou, případně červenou. Výrazné barvy, divoké vzory, ale ani tělová nepůsobí tak sexy, jako výše zmíněné tři barvy, které mají u mužů největší úspěch.

Pravidlo č. 2: Prádlo musí sedět

A to platí nejen při výběru velikosti (nevěřte tomu, že nasoukáte-li se do prádla o velikost menšího, budete více sexy, když budou vaše křivky z prádla „přetékat“ - spíše dosáhnete opačného výsledku), ale také střihu. Pokud vám nejsou pohodlná tanga, nepořizujte si je. Jestliže se necítíte dobře v kosticích, zapomeňte na vyztužený korzet. Nemá cenu, abyste se „vrtěla“ v prádle, které je nepohodlné. To moc sexy nepůsobí.

Pravidlo č. 3: Pozor na komplikovanost

Upřímně řečeno – někteří návrháři jsou sice velmi kreativní, když dojde na sexy spodní prádlo, ale zapomínají na to, že pro muže se takové oblečení může proměnit v hlavolam. Jak se to rozepíná? Jak to z ní mám svléknout? Tak přesně to jsou otázky, které by si váš partner pokládat neměl. Pamatujte na to.

Pravidlo č. 4: Nezapomeňte na doplňky

Většina z nás je zvyklá doplňky nosit například do práce nebo na party. Ale ke spodnímu prádlu? Rozhodně ano! Dodají vašemu svůdnému vzhledu další level. Jen to zkuste a uvidíte, co s ním udělá, když budete jen v sexy prádle, které doplníte třeba lodičkami na vysokém podpatku nebo výrazným náhrdelníkem či krásnými náušnicemi…

Pravidlo č. 5: Musíte vědět, co zdůraznit a co zamaskovat

I spodní prádlo dokáže zdůraznit ty správné partie a ty, co chceme lehce schovat, jednoduše zamaskovat. Znáte svou postavu dobře, navíc víte, co se na vašem těle partnerovi líbí. Tak toho využijte! Za noc plnou vášně to rozhodně stojí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat