Co si muži přejí v sexu od svých milenek? Čtěte!

Myslíte si, že musíte být pružná akrobatka nebo chtivá nymfa proslulá svým uměním orálního sexu, aby vás muži k smrti milovali a toužili po vaší přítomnosti? Ne. Stačí jen vyslyšet jejich přání. Nejsou ani přehnaná, ani nesplnitelná. Možná vás překvapí, jak málo jim v posteli stačí ke štěstí…

Většina mužů za ideální milenku považuje takovou ženu, která při svádění a sexu provozuje následující věci:

1.    Nadšení

Ležet jako leklá ryba nebo nikdy nevyprovokovat milování vlastní iniciativou je nuda. Proto muži vítají, když se jejich partnerky aspoň občas zapálí pro věc, vyjedou po nich či se k milování staví přívětivě. Sexuální elán totiž povzbuzuje milostnou touhu obou!

2.    Sprostá slovíčka

Tak zvaný dirty talk neboli špinavá mluva je něčím, co muže rozpaluje. Nemusíte se vyjadřovat jako dlaždič, ale stačí jen vyslovit něco v tom smyslu, jak ráda „ho“ (pyje) tam máte, co s ním hodláte dělat, jak vás vzrušují partnerovy praktiky a podobně. Málokterý muž neroztaje pod palbou takových oplzlostí!

3.    Ochota přijít s inovacemi

Čas od času je potřeba trochu ložnici „provětrat“ a vymknout se zavedeným rituálům. I malá proměna a nápad se počítají, protože narušují všednost milostného života. (Čtěte také: Přestaňte být puťkou domácí!)

4.    Masáže

Proč někdy nevyzkoušet tantrickou masáž mužského klína? A když ne tuhle, tak aspoň klasickou „obyčejnou“, při které se partner uvolní!? Neříkejte, že on vám nikdy tímto stylem neudělal dobře, když vás například bolela záda. Dotek mu připomene, proč se ve vaší blízkosti cítí tak dobře. Počkejte na vhodný okamžik, namastěte ruce olejem a jděte na věc. Žádný muž neodmítne takovou pozornost!

5.    Dráždivé oblečení

Vytahané pyžamo, froté ponožky a čelenka na hlavě nejsou zrovna příslibem vzrušujících zážitků. Mnoho lidí skutečně rozpaluje pohled na partnera oblečeného do určitého oblečení, a to ani nemusí jít o chlípnou pecku – třeba jako kostým letušky nebo zdravotní sestřičky. Jde jen o to, ukázat se v jiném světle: polonahá, v košilce, červené podprsence, kterou normálně nenosíte…
TIP Bety: Máte partnera i milence? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo zůstat? Pomůžeme vám se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru speciál Podvedená.cz

6.    Svlékání

Když už jsme u toho oblečení, tak by bylo záhodno elegantně ho ze sebe sundat. S úsměvem hoďte jedním bokem, druhým bokem, otočte se kolem dokola a rozepněte si podprsenku. Co uvidí muž? Pár vteřin super striptýzu, na který nemá ani Demi Moore. Necítí-li se v takové pozici dobře, opravdu to vezměte s humorem, vždyť o nic nejde. I taková ztřeštěnost a spontánnost ho dostane v několika okamžicích! A vy ani nebudete mít šanci připadat si trapně.

7.    Smysl pro humor

Sex není disciplína ani něco, co se dá definovat tabulkami. Je proto logické, že se během něj může přihodit mnoho věcí, o které aktéři absolutně nestojí. Jednat se může o předčasný výron semene, neschopnost dosahování orgasmu, náhlá menstruační přepadovka, ochabnutí penisu a tak dále a tak dále. Je nutné z toho dělat vědu a hysterčit? Absolutně nikoliv. Muži obdivují ženy s nadhledem a smyslem pro humor, takové, které si umí udělat srandu jak samy ze sebe, tak i z bizarních situací. (Čtěte také: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!)

Co z těchto mužských přání vyplývá? Nečekejte, až váš milostný život dospěje do stadia otupělosti a šedi, ale preventivně se zaměřte na touhy svých partnerů. Zcela jistě to nezůstane bez odezvy!

A co se líbí vašemu protějšku?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat