Jak se obléct pro opravdu vášnivou noc?

02.09.2016 | Sex a vztahy

Ačkoli je pravdou, že nahé ženské tělo dokáže muže spolehlivě vzrušit, stejnou (a kolikrát i větší) službu vám prokáží i některé kousky z vašeho šatníku. Které?

Správně zvolené oblečení dokáže být úžasným afrodiziakem – tak proč toho nevyužít?

Romantická, nebo dračice?

Pro muže je zrak jedním z nejdůležitějších smyslů. A tak se rádi pokochají svou partnerkou v sexy oblečení. Co je zaručeně přivede do varu?

Pro začátek se můžete vydat dvěma cestami – cestou něžné romantičky, nebo naopak svůdné dračice. K té první patří jemné barvy (muži nejvíce ocení bílou nebo světle růžovou, naopak tělová či modrá jim tolik neříká), krajka a nenápadné líčení. U té druhé můžete popustit uzdu své fantazie a pořádně se odvázat. Z barev by měla dominovat rudá či černá (neurazíte ani zvířecím vzorem), krajky by měly být pořádně rafinované, v líčení by měly být nepřehlédnutelné výrazné oči nebo rty.

Co na sebe

Ať už zvolíte jakýkoli „look“, muže nikdy neurazíte elegantním a rafinovaným spodním prádlem. Sexy košilka, podprsenka nebo korzet, kalhotky (nebojte, většina mužů nevyžaduje po partnerkách, aby nosily tanga… a kdyby, nebudete je mít na sobě dlouho), podvazky a punčochy. Že se vám to zdá jako klišé? No a co! Uvidíte, že i vy si v takovém outfitu budete připadat zatraceně sexy. Mimochodem, tuhle „krajkovou výzbroj“ můžete třeba schovat pod župan nebo svou tradiční noční košili – uvidíte, jak bude vás partner překvapený, až si vás jako dárek „rozbalí“!

Chcete ho nažhavit na vášnivou noc už přes den? Vyfoťte se třeba jen v části svého nového sexy modelu a pošlete mu snímek na mobil do práce. Malá ochutnávka, která rozhodně zrychlí jeho kroky na cestě domů...

Co byste rovněž neměla podceňovat, jsou botky. Ano, čtete správně. I do postele si můžete vzít lodičky na jehlovém podpatku (a co je rozhodně výhodou, nebude vadit, pokud vás trochu tlačí – chodit v nich rozhodně nebudete). Černá je klasika, ovšem pokud vlastníte lodičky krvavě rudé (nejlépe lakovky), pošlete svého partnera rovnou do erotického nebe. Někdy jsou takové boty tím jediným, co vám stačí mít na sobě, abyste kýženého efektu dosáhla. A to už je důvod, proč do nich něco málo investovat.

Hádej, kýmpak dneska jsem!

Další kategorií oblečení, kterým rozhodně partnera zaujmete a díky němuž výrazně obohatíte váš sexuální život, jsou nejrůznější oblečky. Hry k milování patří, tak si hrajte!

Téměř každý muž bude štěstím bez sebe, když se na chvíli proměníte v sexy sestřičku, svůdnou paní profesorku, roztomilou pokojskou, přísnou policistku s pouty nebo rozvernou čertici! Tak proč mu čas od času takové malé představení nedopřát? Zvlášť když vám odměnou nebude jen aplaus, ale i mnohem příjemnější zážitek.

Tak vyrazte do obchodu! Jen počkejte, jak se budete těšit na večer, až sama sebe uvidíte v kabince v zrcadle třeba jako onu neposlušnou pokojskou. A co teprv příště, až půjdete nakupovat oba!






Celkem 21 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat