Mají krásky lepší sex? Tohle je skutečnost!

Modelky a typické krásky s úžasným tělem i obličejem. Patří k vášnivějším milenkám, nebo se v posteli nechají skoro až prosit? Tohle je pravda o souvislosti ženské atraktivity a milostného života! Jak šokující!

Má ideální míry, ve vašich očích je dokonalá už jen proto, že se váš partner nebo manžel sice tajně, ale mlsně olízne. „Ta určitě žije naprosto úžasným životem. Musí odhazovat chlapy vidlemi. A toho sexu, co si užívá. To je asi něco,“ myslíte si s trochou závisti v očích a bádáte, co na sobě změnit, aby váš sex-appeal byl ještě větší. Je to ale potřeba? Dobře, tak možná nějaké to zhubnutí by neškodilo. (Hlavně v oblasti břicha, na které se kouká.)

Jak vypadá ženský ideál současnosti?

Má-li žena tlusté břicho, vyvolává to dojem nemoci, čímž její přitažlivost klesá,“ domnívá se sexuolog Zlatko Pastor s tím, že co se týče atraktivity u druhého pohlaví, důležitou roli hrají i indikátory zdravotního stavu.

Ženy se zkaženými žlutými zuby, mastnými vlasy a sinalou kůží okouzlí málokoho i v přítmí zakouřené restaurace. A také čich je v sexu důležitý,“ dodává ve své skvělé knize Tajemství ženské sexuality s tím, že mladé voní, jak se tak říká. Způsobuje to větší činnost kožních žláz.

Koneckonců, stárnoucí kůže není tak hebká a nevylučuje tolik aromatických substancí. Proto látky produkované ve vaginálním sekretu, podpaží, kolem prsních dvorců a v oblasti genitálního ochlupení zvyšují sexuální zájem mužů. A když ten náhodou není, tak se ženská atraktivita dá zvýraznit i jinými způsoby. Určitě je znáte…

Co se v lékárně koupit nedá?

Líčením, šaty, spodním prádlem, parfémem, vyzývavým chováním a možná i dalšími triky. Tak super, každá uvítá, když je obletovaná a cítí se žádaně. Ale co to milostné štěstí konkrétně u rozených krasavic? Je ten magnetismus vůbec k něčemu?

Jak souvisí atraktivita a krása ženy se sexem, chutí, touhou a prožitky? Žádné pravidlo neexistuje. Krásné ženy mohou být zcela frigidní a sex jim může být zcela lhostejný. Jisté je, že budou přitahovat muže a budit v nich touhu. To ale nezaručí, že se jim bude sex líbit a bude s nimi dobrý,“ myslí si sexuolog Pastor a naráží tak na staré známé rčení, že i „to nejkrásnější se časem okouká“.

Pak podle biologie a pudů pomůže pouze výměna samičky. Ale je to to, co muži doopravdy chtějí? Kdyby mohli hned ze začátku volit, vybrali by si krásnou, leč sexuálně chladnou „frigidku“, nebo vášnivou „tuctovku“? Můžete hádat…

Harmonie aneb ideální stav

Dá se říct, že jsem měl možnost porovnání,“ krčí rameny šestatřicetiletý Kamil, jehož poslední přítelkyně byla modelka. „Fakt nádherná, ale v posteli to nešlo. Musel jsem se pořád doprošovat, vtírat, vymýšlet, vyhledávat příležitosti k sexu. Na ten ona moc nebyla. To si radši zašla na nákupy, nebo někam do salonu,“ krčí rameny a dodává, že mu závist ostatních mužů dělala dobře, ale to je asi tak všechno.

Venku jsem byl za kance, doma jsem si paradoxně ani neškrtnul. Ještě rád jsem tak vzpomínal na svoji ex, která byla normální, obyčejná holka s pár kilama navíc, ale uměla to roztočit. Škoda, že už se vdala,“ směje se Kamil, který mezi kráskami prý už hledat nebude. „Jedině, že by všechno bylo ve vzájemné symbióze. Chytrost, krása i vášeň. Tak to by pak šlo,“ směje se. A k jeho názoru se přidávají i další..

Moment pravdy: Proč se tak spěchá do postele?

Ne, atraktivita ženy v žádném případě nesouvisí s tím, co se při sexu děje, na to jsem přišel už dávno,“ šibalsky se usmívá čtyřiačtyřicetiletý, dosud svobodný mládenec a jakýsi místní Don Juan z Prahy, který si nepřál zveřejnit své pravé jméno. Na dotaz, zda na první pohled pozná vášnivou milenku, odpověděl:

Ano, ale podle vzhledu to rozhodně neberu. Už několikrát jsem se setkal s tím, že nádherné ženy intimitu odmítaly a taky si myslely, že když dobře vypadají, bude jim člověk ležet u nohou. Tak to fakt ne,“ krčí rameny a na závěr ujišťuje, že on osobně radši dá přednost pohodové a aktivní milence než studené královně krásy. Ostatně, vždyť právě tak krása je věcí názoru, jak již bylo uvedeno.

Smyslnost jako taková je podle odborníků otázkou citu a vnímání. Pro někoho je to intelekt, pro druhého dlouhé, pěstěné vlasy nebo velká ňadra, nicméně mužům se tak jako tak líbí ženy různé hmotnosti, zůstává-li však jejich pas užší než boky.

Pánové často preferují tělnatější ženy se štíhlým pasem před jejich štíhlejšími kolegyněmi bez výrazného pasu,“ popisuje sexuolog. K tomu špetka humoru a touhy, a nakonec modelky z toho všeho nevycházejí zase tak dobře… Ale když už mají všechno, asi jim mužský svět u těch nohou doopravdy leží.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat