7 důvodů, proč se dnes pomilovat bez chlapa! Sama!

26.07.2016 | Sex a vztahy

Pryč jsou doby, kdy se na masturbaci (a především na tu ženskou) pohlíželo jako na něco nepřirozeného a neslušného, čeho by se pravá dáma nikdy nedopustila. Naštěstí žijeme v 21. století, a tak si můžeme nahlas a bez uzardění říct, že sebeukájení bychom se měly oddávat co nejčastěji!

Ona nám totiž masturbace ve skutečnosti prospívá. Jak? Tak například tím, že…

...posiluje svaly pánevního dna.

Na posílení pánevního dna existují speciální cviky. Ale pomoci dokáže i orgasmus! Stahy pánevního dna, k nimž při vyvrcholení dochází, ho pěkně posilují. A když už jsme zmínili orgasmus…

...usnadňuje orgasmus.

Existují ženy, které nemají problém dosáhnout vyvrcholení během masturbace, ale s partnerem už takové štěstí vždycky nemají. Sex je ovšem – tedy do jisté míry – trošku jako sportovní výkon. Chce to trénovat, zjistit, jak naše tělo funguje, co mu svědčí… Přiučit můžete posléze i partnera.

...zlepšuje náladu.

Stres v práci, hádka s rodinným příslušníkem, zkrátka máte za sebou příšerný den? Pak si zvedněte náladu s pomocí masturbace! Hormony, které se při ní vyplavují, dokáží zmírnit napětí, snížit hladinu stresu, jemuž čelíme, zkrátka nás „hodí do pohody“.

...můžete prožít ty nejtajnější fantazie.

Do vaší hlavy nikdo nevidí, a tak není divu, že spousta z nás si při masturbaci představuje věci, které by nikdy nahlas nevyslovila (což je ovšem často škoda – existuje docela velká pravděpodobnost, že by byl váš partner nadšený, tedy pokud si nepředstavujete sex s jeho kamarádem nebo tak něco). Přivede vás k orgasmu představa, jak vás nějaký neznámý muž zatáhl kamsi do lesů a tam si s vámi celý dělal, co chtěl? Nebo si představujete, jak se mstíte svému nesnesitelnému šéfovi tím, že se vaše role obrátí? Tak si to užijte! Jsou to jen a jen vaše fantazie!

...nevyžaduje přípravu.

Sebe samu můžete uspokojit bez ohledu na to, jestli máte hladce oholené nožky (případně další partie), v ložnici hoří svíčky, vy máte krásné sexy prádlo a dokonalý make-up. Masturbace nic takového nevyžaduje.

...je zcela bezpečná.

Vibrátor či vaše prsty vás nepřivedou do jiného stavu a ani jejich prostřednictvím nechytnete žádnou pohlavní nemoc (tedy ne že byste nemohla chytit nějakou infekci, pokud hračky pořádně nečistíte a nemyjete si ruce). Zkrátka nemusíte myslet na  to, jestli nedojde k nějaké nehodě s kondomem apod.

...její podoba záleží jen na vás.

Při masturbaci není třeba přemýšlet o tom, jakou polohu zvolíte, abyste byli spokojení vy i partner. Zvolíte tu, která se nevíc líbí vám. Na zádech, na břiše, přitisknutá k polštáři nebo s překříženýma nohama? Záleží jen na vás, vše je povoleno, pokud se cítíte skvěle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat