Věci, které na vás chlap rozhodně neřeší

Stojíte před zrcadlem a trápíte se svými nedostatky? Většina z nás je řeší jenom kvůli chlapům, ale ti si některých drobností zas až tolik nevšímají.

Ruku na srdce, děláme to kvůli nim. Abychom jsme se jim líbily, byly vždy za dokonalé a otáčeli se jen za námi. Své tělo řešíme až příliš, zabýváme se detaily, které si bereme pod drobnohled a trápíme se jimi více, než bychom měly. Máme však pro vás dobrou zprávu, tohle muže zrovna moc nezajímá. Samozřejmě, že mají rádi, když jsme krásné a upravené, ale ty maličkosti zase až tolik neřeší.

Velikost poprsí

Ať je máte menší či větší, tak stejně my ženy nikdy nejsme spokojené. Závidíte ženám, které mají krásné plné poprsí, své „lentilky pod kobercem" schováváte a už jste možná i přemýšlela o plastice? Pokud to děláte jen kvůli chlapům, měla byste popřemýšlet, jestli je to opravdu správná volba. Protože muži milují jakákoliv prsa, velká, malá, to je úplně jedno, hlavě, že je umíte prodat. Buďte na ně hrdé, ať mají jakoukoli velikost. Nakonec mnoho mužů přiznává, že má raději menší prsa než velké umělé bomby.

Faldíky a strie

Každá žena má nějaký ten záhyb, faldík, pomerančovou kůži na stehnech nebo zadečku či strie, které nemusí být ani původem nabytí pár kil navíc. Chlapi tyto věci vědí, a tak nějak jim to přijde normální. Ženy přece nejsou plastové figuríny. A pokud máte o nějaký ten faldík navíc, nahoďte svůdný úsměv. Když budete vystupovat sebevědomě, okouzlíte okolí a prodáte své přednosti. Pak chlapa okouzlíte celkovým dojmem a zapomene na nějaký ten záhyb navíc. A některým mužům se to prostě líbí.

Jizvy

Najít člověka, který by na těle neměl ani jedinou jizvičku, by byl snad hotový zázrak! Proto pokud nějakou máte (i když je třeba větší a na dost viditelném místě), nemějte z ní mindrák. Chlapi jizvy neřeší tak jako ženy a možná právě to na vás pokládá za jedinečné, neboť takovou máte pouze vy. Rozhodně se nemáte za co stydět, každá jizvička je součástí vašeho života.

Hladký klín

Máte kopu práce, nestíháte a večer vás čeká rande, ale na žiletku není čas? Nevadí. Muži mají sice rádi upravené dolní partie, ale svět se z toho nezhroutí. I strniště je dokonce někdy sexy. Jednoduše řekněte, že to byl záměr a chtěla jste ho překvapit něčím novým. Opět se najdou i muži, kterým úplné vyholení přímo vadí.

Konečky vlasů

Prohlížíte si vlasy a nejde si nevšimnout, že je máte suché, polámané a konečky jsou roztřepené. Toto může trápit opravdu jen ženy! Chlap si sotva někdy všimne, že jste byla u kadeřníka. Takže pokud si dáte jen zastřihnout konečky, vězte, že to zřejmě ani nezpozoruje. Zvolte oblíbený účes, ve kterém se cítíte svá, a můžete vyrazit.

Na závěr se zamyslete nad tím, co vše děláte pro sebe a co pro muže. Neměňte sebe za každou cenu, pokud vy sama změnu nechcete. Každá jsme jiná, máme své přednosti i nedostatky. Aspoň mají muži z čeho vybírat. Nám se také nelíbí pouze jeden typ muže, každá máme toho svého „ideála“.

Zdroj: https://www.alifeinprogress.ca/becoming-unhinged-need-stop-trying-perfect/, thepsychology.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat