Modelky z Playboye se po 50 letech znovu svlékly!

Tyto bývalé modelky zdobily před padesáti lety stránky nejslavnějšího pánského časopisu Playboy. Rozhodly se zavzpomínat na svoji nejlepší éru a zkusily si znovu zapózovat před objektivy fotoaparátů. V jejich věku rozhodně žádnou nudu nečekejte!

Máme pro vás ty nejlepší fotky s odstupem několika let. Co na ně říkáte?

1. Helena Antonaccio

Tato kráska původem z New Jersey oslnila na stránkách Playboye v červnu 1969. Dnes je Helen 66 let, ale nahoty se nebojí a pro své fanoušky zveřejňuje erotické fotky na svých sociálních sítích stále. Pro Helen je opravdu věk jen číslo.


2. Dolores Del Monte

Dolores se narodila ve Washingtonu, ale má italské předky, což se rozhodně projevilo na její kráse. Krásu zdědila po matce a kouzlo osobnosti po otci. Jako mladá měla velmi ráda hudbu, tanec a chtěla se stát herečkou. Na stránky pánského časopisu se dostala zcela náhodou, jako mladou dívku ji fotil fotograf Bruno Bernard a prodával její fotky. V roce 1954 přišel Dolores dopis z magazínu Playboy, zda by jim udělila souhlas zveřejnit její fotky. A díky tomu se v březnu 1954 objevila v pánském časopise. Dnes je Dolores 84 let a rozhodně do starého železa nepatří.

3. Laura Aldridge (rozená Lyons)

Laura pochází z Kalifornie a v časopise Playboy se objevila v únoru 1976. Dnes je této krásce 59 let, ale tohle číslo byste jí nehádali. Dalo by se říci, že v jejích šlépějích kráčí i její dcera Lily. Lily Aldridge jste sice v Playboyi zatím neviděli, ale na přehlídkovém mole pro Victoria‘s Secret ano. A také na titulkách magazínů Vogue, Glamour, Cosmopolitan i  Sports Illustrated Swimsuit Issue.

4. Janet Paula Lupo

Kráska Janet pochází s Pensylvánie a oslnila v listopadu 1975. Také se objevila v dubnovém čísle roku 1984. Nyní ji můžou fanoušci sledovat na sociálních sítích, kde stále ve svém věku 66 let sdílí své erotické fotky.

5. Candace Jordan (rozená Collins)

Modelka a herečka Candece pochází z Illinois. Tato dáma v letech rozhodně nepatří do starého železa, její vzhled vás oslní i nyní. Ve věku 59 let vypadá stále skvěle. Playmate se stala v prosinci 1979.

6. Marilyn Cole

Anglická kráska Marilyn - už jen to jméno je oslňující. Marilyn je dvojnásobná držitelka titulu, poprvé byla playmate leden 1972 a stala se také playmate roku 1973. Ani v 67 letech se jí krása nedá upřít.

Co si myslíte o těchto kráskách? Jsou krásné i po všech těch letech?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat