Zvadnul? Nevadí! Sex si můžete užít i tak. Tady je návod!

Když „to“ změkne, je konec všeho? Ale vůbec ne! Pokud znáte tipy, jak se milovat i s neposlušným penisem, který svoji špičkou směřuje k zemi, užijete si i bez ohledu na erekci. Chcete znát tajemství povadlého stonku?

Známý český psychiatr a sexuolog Jan Raboch říká, že ztopoření je u muže první fyziologickou reakcí na účinné sexuální dráždění jakéhokoliv původu.

„Předpokladem ztopoření je přiměřená výkonnost efektorového systému, kterým je srdečně-cévní aparát. Ta se s pokračujícím věkem snižuje a systém se stává zranitelnější,“ popisuje renomovaný odborník v souvislosti s erektilními dysfunkcemi, kterými se to v dnešní době jen hemží. A co s nimi?

Když se prostě nedaří

Zoufalost stranou. Milovat se dá i s povoleným penisem – ne že ne. Chcete důkaz? Val Sampson a Julia Cole (neboli dvě americké psychosexuální terapeutky) sestavily pár tipů, jak si užít i ve chvíli, kdy se vám naděje na pořádný sex rozplyne jako pára nad hrncem.

Ujistěte se, že ve vašem klíně vládne vlhkost. S ní se to totiž lépe táhne. Pokud máte pocit, že se jí nedostává, použijte lubrikační gel na vodní bázi. Ten naneste na svůj rozkrok a jeho penis. Pak zvolte polohu, při které jste nahoře. Je to proto, že gravitace pomůže dostat do penisu více krve. (A krev znamená erekci.) Opatrně se párkrát zhoupněte sem a tam, popřípadě si pyj vsuňte mezi stydké pysky – a napodobujte soulož. Komu by něco takového nebylo milé?

Nůžky, lžičky a to ostatní

Následně vyzkoušejte polohu zvanou nůžky. Je to jednoduché. Při ní vaše těla opisují tvar otevřených nůžek, čili žena leží na boku a mezi nohama svírá mužovu pravou nohu, zatímco její levá noha je pod ní. Představte si to v hlavě a běžte na to.

Obtočte palec a ukazováček okolo kořene penisu a jemně stiskněte. Jemně ho zaveďte dovnitř, pokud se na to partner necítí, a prsty ho stále držte u jeho kořene. V případě, že vám jde o erekci, což se předpokládá, chyťte se navzájem za zadek a prudce se přitáhněte.

Kdy se snaha vyplácí?

Milování s povoleným a nezbedným penisem je taktéž příjemné v pozici nazvané lžičky, kterou snad není třeba představovat. Oba ležíte na boku s pokrčenými koleny a váš milenec je tak trochu obtočený kolem vás – prostě se tiskne jako vosa na bonbon.

Pak už to chce jen trpělivost a popřípadě jiný druh stimulace jako doplněk celé seance. Myslíte si, že je tento způsob sexu poněkud nešťastný, jak by řekl klasik? Vůbec ne.

Pro některé ženy je pocit tvrdnutí penisu ve vagíně extrémně vzrušující. Ostatní si užívají pocit vzájemné blízkosti,“ uvádí psychosexuální duo odbornic s tím, že pro muže je to možná těžko k pochopení, protože jsou zatíženi myšlenkou dělat opravdový a surový sex, ale mohou se mýlit. Ať je to, jak chce, milování s povoleným penisem, i když není „standardní“, je velmi významné a hodně rozšíří vaše myšlení ohledně sexu. I kdyby podobné pokusy vedly pouze k tomu, aby se vás váš partner naučil potěšit i bez použití penisu, je to fajn.

Mimochodem, výzkumy ukázaly, že ženská pokožka je až desetkrát citlivější než ta mužská, proto vynalézavý milenec vsadí na hrátky s doteky, líbáním i střídáním teplot. Zanedlouho pochopí, že vaše vzrušení rovná se jeho vzrušení. A to, že se penis opozdí v reakci, mu už nikdo nebude vyčítat…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat