7 otázek, které nemá smysl mužům pokládat

19.10.2016 | Sex a vztahy

Muži nám ženám dokáží v lecčems poradit, a tak není divu, že se na ně často obracíme se svými problémy. Ovšem jsou otázky, kterými bychom je neměly zatěžovat – pro duševní klid jejich i náš…

Takže kterým dotazům se raději vyhýbat?

1. „Měla bych si něco udělat s vlasy?“

Upřímně, to je, jako byste se ptala, jestli má váš milý nějaké řešení na krizi na Středním východě. Jemu se vaše vlasy líbí, takže jakákoli změna je pro něj velká neznámá. Navíc pokud si představujete onu změnu jako ostříhání 2 centimetrů konečků, případně přehození patky z jedné strany na druhou, pravděpodobně to muž ani nezaznamená (a nebude chápat, proč jste se ptala).

2. „Které šaty jsou lepší?“

Tady existuje několik variant odpovědi – a všechny dokládají, že je lepší se neptat. Buď váš milý vůbec netuší, na které z šatů by měl ukázat, nebo vybere ty kratší či s větším výstřihem. Případně přesně naopak – jestliže hrozí, že by vás mohli „okukovat“ jiní muži, vybere šaty co nejméně odhalující.

3. „Půjdeš se mnou na máminy narozeniny?“

Upřímně, pokud váš partner nemá s vaší matkou úplně úžasný vztah, bude v pokušení říci ne. Jenže si moc dobře uvědomuje, že tím zarmoutí vás a že tedy musí lhát. Ušetřete ho nepříjemností – příště už žádné otázky, stačí prosté: „V neděli jdeme na máminy narozeniny.

4. „Nejsem tlustá?“

Neptejte se. Nikdy. Když odpoví, že ano, bude z toho spousta nepříjemností. Když řekne, že ne, nebudete mu věřit (a pak že to s námi nemají muži těžké).

5. „A jak to dělala tvoje bývalá?“

Je záhadou, proč nás napadají podobné otázky. Protože ani pro nás, ani pro partnera, neexistuje správná a bezpečná odpověď.

6. „Co je na mě nového?“

Záludná otázka. Pokud se partner náhodou nestrefí (a že se to stává často), budete mít pocit, že vám nevěnuje dostatečnou pozornost, a to vám na náladě nepřidá.

7. „Jaký byl nejlepší sex, co jsi zažil?“

Když odpoví, že ten s vámi, nebudete mu věřit. Když bude vzpomínat na bývalou milenku, utrápíte se žárlivostí.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat