5 erotogenních zón, kterým byste měla věnovat pozornost

25.10.2016 | Sex a vztahy

Jak si při milování užít opravdu na maximum? Zkuste se kromě své rozkoše soustředit i na tu partnerovu. Jsou totiž okamžiky, kdy dávat druhému slast poskytuje skoro stejné uspokojení jako slast přijímat.

Skvělým způsobem, jak svému milovanému poskytnout ze sexu opravdové potěšení, je využít jeho erotogenní zóny. Ačkoli má každý muž ty své, obecně jsou muži citliví na laskání následujících míst na svém těle.

1. Oblasti s tenkou (a tedy citlivou) kůží

K jedněm z nejcitlivějších partií lidského těla patří ty, na nichž je velmi tenká kůže, takže je na nich jakýkoli dotyk (i sebelehčí) vnímán opravdu intenzivně. Zaměřte se proto na partnerova vnitřní stehna, vnitřní stranu paží nebo lopatky a prostor mezi nimi.

2. Chodidla

Máte rádi, když vám partner zpříjemní večer masáží chodidel? Pak mu to oplaťte – mužská chodidla jsou zrovna tak citlivá jako ta vaše. Když navíc zvolíte nějaký smyslný masážní olej, nemusí zůstat jen u chodidel, že…

3. Uši

Ano, čtete správně. Lehké olizování či okousávání (pozor, opatrně) partnerova ušního lalůčku ho přivede do varu. Uši jsou extrémně citlivé, tak proč toho nevyužít.

4. Krk a ramena

I tato oblast je velmi citlivá, a tak je pro muže vzrušující, pokud ho líbáte či jemně okusujete na krku. Ostatně i většina z nás žen si pozornost, kterou náš partner věnuje našemu krku, náležitě užívá.

5. Bradavky

Nemyslete si, že jen my ženy si užíváme laskání prsou a bradavek! Ty mužské jsou zrovna tak citlivé a vašeho partnera jistě náležitě vzruší, pokud se na jeho bradavky zaměříte. Věnujte se jim tak, jako se partner věnuje těm vašim!






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat