S nevěrou začínáme do dvou let po svatbě

Manželská věrnost je pojem, jehož obsah přestává být v dnešní společnosti naplňován. Dvojice, které se do „nemoderního“ svazku odhodlají vstoupit se všemi právními závazky a povinnostmi, rozhodně často netrvají právě na dodržování věrnosti. Z nového průzkumu vyplývá, že nevěru pěstující jedinci zahýbají už do dvou let po svatbě.

Vyplývá to z průzkumu seznamky Saphrina, která zprostředkovává kontakty ženatých a vdaných za účelem nemanželského sexu. Sedmadvacet procent z členské základny zahnulo už do dvou let po svatbě, šestatřicet procent mezi třetím a pátým rokem po svatbě.

A důvod? Nejčastěji neuspokojující sexuální život v manželství, ten zmínilo sedmadvacet procent členů seznamky. Následuje příliš velké libido ve srovnání s partnerovým (čtrnáct procent) a odmítnutí ze strany partnera (devět procent). Stejný počet lidí zahýbá kvůli fetiši, který manželé odmítají.

„Stále více lidí se věnuje mimomanželskému sexu a má otevřený vztah. Pro mnoho párů je nejtěžších prvních pět let po svatbě, kdy je manželský sex příliš monotónní, přitažlivost snadno vyhasne a donutí je podvádět,“ uvedla mluvčí seznamky Saphrina.

Současné průzkumy také naznačují, že podvádění je přijatelnější pro lidi po čtyřicítce. Hovoří o něm jako o běžné věci dvakrát častěji než mladší ročníky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat