Intimita bez sexu? Opravdu to jde

Intimita bývá v partnerských vztazích spojována se sexem. Ale to neznamená, že ji nemůžete s partnerem či partnerkou objevovat i jinde!

Sdílení intimních okamžiků je pro šťastné fungování vztahu nezbytné. Ovšem intimita neznamená pouze milování. Najdete ji i ve zdánlivě obyčejných věcech, které ale váš vzájemný vztah spolehlivě posílí!

Poslech hudby

Že hudba spojuje, se ví již dávno. Tak toho využijte! Můžete si třeba vzájemně „kompilovat“ playlisty, na procházce mít v uchu každý jedno sluchátko a poslouchat společně, namísto televize pustit k večeři oblíbené cédéčko… Možností je spousta!

Sdílení zálib

Každý z partnerů si do vztahu nese své záliby či koníčky. To, že se neshodují se zálibami partnera/partnerky, vůbec není na škodu! Ovšem neznamená to, že by je neměli oba sdílet. Má váš partner rád výlety do hor? Pak se k němu jednou za čas přidejte. Chodíte ráda do divadla? Pak by měl občas partner vystřídat jako doprovod vaši kamarádku a představení zhlédnout s vámi.

Luštění/skládání puzzle

Pokud jste fanoušky nejrůznějších rébusů, máte výhodu. Takové společné luštění křížovky nebo sudoku či skládání puzzle se může stát úžasnou zábavou na sobotní odpoledne! A co víc, budete si blízko jako málokdy.

Mytí vlasů

Udělejte z této nudné rutiny úžasný a sbližující zážitek! Umyjte si s partnerem navzájem vlasy. Člověk je v takové chvíli zranitelný a ukazuje tomu druhému, jak moc mu důvěřuje. Partner, který se v tu chvíli promění v „kadeřníka“, pak může láskyplnými doteky a jemnou péčí ukázat, jak moc mu na tom druhém záleží.

Společné vaření

Ačkoli známé přísloví mluví o tom, že v kuchyni by měl být jen jeden kuchař, neberte ho tak doslova! Společné vaření vás bude bavit! A co víc, večeře získá na romantice, kdy budete vědět, že jste ji připravili společnými silami.

Milostný dopis

Že už dopisy vyšly z módy? U těch milostných by to byla obzvlášť škoda! Občas partnerovi či partnerce nějaký napište. Nemusíte stvořit žádný román, stačí pár vět, ve kterých mu/jí připomenete, že je stále jednou z nejdůležitějších osob vašeho života!

Hostitelé

Intimitu ve vztahu posílíte třeba i tím, že společnými silami uspořádáte večírek pro přátele. Nejenže se oba budete podílet na přípravách, ale budete sdílet i radost z povedeného večera a z toho, že se vaši blízcí či známí tak dobře bavili. Zkrátka ze sebe budete mít dobrý pocit, protože jste skvělý tým!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat