5 druhů sexu, které si muži zas tak neužívají

Že se muži mohou milovat kdykoli a jakkoli, protože stejně na nic jiného nemyslí? Ale kdepak! Tohle přesvědčení, kterému stále některé z nás podléhají, vůbec neplatí. Navíc jsou určité typy milování, ze kterých nejsou naše mužští protějšci tak nadšení, jak se občas tváří nebo jak si myslíme.

Které druhy sexu či polohy si muži příliš neužívají?

1. Misionářská poloha

Ano, je tradiční a většina párů se jí oddává nejčastěji, ale to je právě ten problém – je totiž synonymem pro rutinu a nudu (i když není třeba si nalhávat, že se v ní neskrývá spousta slasti).  A tak pokud se to s ní přehání, velké nadšení u partnera nečekejte. Kromě toho je při misionáři téměř celá aktivita jen na muži, což po namáhavém dni může působit podobně lákavě jako hodina posilování.

2. V posteli na boku

Poloha, při které leží milenci na boku, přičemž žena je k muži přitisknuta zády, je pro muže docela výzva. Nejenže všechna „práce“ spočívá na nich, ale ještě k tomu je průnik penisu do pochvy téměř nadlidský úkol. Navíc když už se „zadaří“, je samotný průnik poměrně mělký, což může pro muže, kteří mají nějaký komplex ze své „velikosti“, znamenat další ránu pro jejich ego.

3. Na stojáka ve sprše

Tedy ne že by měli muži něco proti milování ve stoje, kdy jim partnerka, nejčastěji opřená o zeď, omotá nohy kolem pasu. Jenže přidejte k tomu kluzký povrch sprchového koutu a vodu, která stéká do očí či nosu a úst, a je jasné, že se naši partneři soustředí na spoustu jiných věcí, než je milování samotné.

4. Milování s jídlem

V tomhle jsou si muži i ženy rovni – tak jako některé z nás příliš nevzrušuje představa, že jsme celé ulepené od šlehačky nebo čokoládového sirupu (o těch umazaných peřinách nemluvě), tak ani spousta mužů nejeví ze sexu zahrnujícího jídlo velké nadšení. Navíc studená šlehačka na mužově pýše nemusí mít právě požadovaný efekt…

5. Anální sex

I když se zdá (tedy minimálně podle pornografického průmyslu), že kdo se nevěnuje análnímu sexu, je naprosto „out“, není tahle praktika zas tak běžná, jak si myslíte. A co víc, ne každý muž po ní touží! Spousta z nich má k análnímu sexu poměrně rezervovaný vztah a některým je nepříjemná už jen jeho samotná představa.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat