Proč mají muži při probuzení erekci?

Není erekce jako erekce. Myslet si můžete, co chcete, ale vstává-li váš partner se ztopořeným penisem, není to vinou nevěrných myšlenek ve spánku nebo snů o skupinovém sexu a sekretářce nahoře bez. Jednoduše ho „zradilo“ tělo během spánkovém cyklu!

Každou ženu, která vidí svého drahého ráno vstávat s přirozením v pozoru, napadne, že měl ten její filuta nejspíš nějaký hodně erotický sen, se kterým se nechce ani drobátko svěřit. Snad se mu nezdálo o té prsaté sekretářce, která k nim do firmy nastoupila teprve nedávno, myslí si hned velké procento žen. Stejně jako čtenářka Marika z Kolína: „Vůbec nevím, co si o tom mám myslet. V poslední době jsem vypozorovala, že manžel ráno vystartuje z postele jako blesk. Když se ho ptám, jestli se něco neděje, jenom odsekne, ať si jako hledím svého. Jenže já na to přišla. Stojí mu přirození! Ale proč? Zdá se mu snad o jiných ženách?“ Odpověď ve většině případů zní: Ne. Ranní erekce totiž nemá s erotickými sny nic společného. Tak odkud se bere, hergot?

Kvalitní spánkový cyklus neovlivníte

Za všechno může spánek. Respektive převážně jedna jeho část. Noční scénář probíhá následovně. Muž se uloží do postele a upadne do spánku, který nazýváme lehký. Z něho přejde do toho hlubokého. Po něm následuje stav označovaný jako REM (rapid eye movement neboli rychlé oční pohyby). Ten se vyznačuje tak, že tělo spí, ale navenek působí dojmem, že je vzhůru (oči se chvějí, je znát svalové napětí.). Celkově se tyto tři fáze opakují v průměru pětkrát za noc. Lehký spánek, hluboký, fáze REM. A tak pořád dokola.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?

Kdy penis rád vstává?

Nejzajímavější je ovšem ona fáze REM, kterou nejeden odborník podrobil výzkumům. A ono se díky přístrojům ukázalo, že během této doby tvrdne penis, ale dochází i k „erekci“ klitorisu u žen! Jenže na těch to za A není vidět, takže se jim za B oproti mužům nemůže nikdo posmívat. K samotné erekci je nutné podotknout, že se jedná o pouhopouhý reflexní proces, který řídí dva nervové mechanismy, jež v žádném případě nejsou nepodporovány sexualitou. Tyhle systémy zkrátka někdy testují, zda všechno funguje tak, jak má. (I městské sirény se občas potřebují řádně prohoukat, ne?) Navíc klasickou sexuální erekci neřídí stejné mozkové centrum jako tuhle ranní – tedy vlastně večerní. Ale uveďme to na pravou míru. Když má chudák mužský na sklonku noci fázi REM, a pak se probudí s erekcí, čehož si všimne jeho zvídavá partnerka, vypadá skoro jako největší nevěrník na zeměkouli. Opravdu za to ale nemůže. Jen to jen „pozůstatek“ hraní si jeho těla, které zkoušelo, zda jsou „reakční doby“ v pořádku.

Co znamená nečekaná erekce pro ženy? Výhodu!

Málokterá milenka toho ale využije ve svůj prospěch, přičemž se jedná pravděpodobně o jednu z nejspolehlivějších metod, jak si sexuálně zaskotačit. Stačí jen nechat svůj protějšek řádně vyspat a počkat, až se sám se vztyčenou vlajkou probudí, a zneužít toho po ženském způsobu, nebo mu dopřát tak hodinový spánek po nedělním obědě – tak dlouho totiž bude trvat, než k němu ve spánku přijde první erekce. Rozhodně je to lepší než do sebe ládovat tuny „zaručených“ preparátů na erekci. Prý totiž i impotentům v noci jejich stožáry tvrdnou…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat