Domácí prostředky postaví ňadra do pozoru

Nejste spokojená s tím, co vidíte v zrcadle, když pozorujete svůj profil? Můžete to změnit. Zkuste sáhnout do domácích zásob pro olivový olej nebo vajíčko. Ovšem výrazný obrat k lepšímu podpoří i granátové jablko!

Povislé poprsí je problém, který trápí tisíce žen. Příčin je spousta, což dělá tento boj s gravitací ještě náročnější. Viníkem může být kojení, menopauza i nadváha, stejně jako věk, drastická dieta, nevhodná podprsenka či kouření. Ano, tohle všechno stojí za tím, že svaly na hrudníku ztrácejí svou pružnost a ňadra mají tendenci klesat. Jenže co s tím?

Skalpel versus příroda. Co vyhraje?

Tak samozřejmě, pomoc můžete hledat u plastického chirurga. Nebo také v drogerii, kde vám nabídnou speciální krémy, gely a „vodičky“. Ať tak či tak, pěkně se to prodraží. Jenže je taková investice vůbec nutná? Tyto domácí možnosti na nápravu situace fungují také – a rozhodně vás nezruinují. Dáte jim šanci?

Olivový olej, zachránce z kuchyně

Že olivový zázrak je prospěšný pro zdraví, o tom dnes nikdo nepochybuje. Kapat si ho ale do výstřihu? To by napadlo asi málokoho. A to je právě ono. Olivový olej s unikátním složením platí za zásobárnu antioxidantů, takže odvrací veškerá poškození vyvolaná volnými radikály. Kromě toho dokáže zlepšit strukturu pokožky a podporuje krevní oběh i regeneraci buněk. Nahřejte si jeho malé množství v dlaních a provádějte patnáctiminutovou masáž. Čím pravidelněji tak učiníte, tím rychleji se dostaví výsledky.

Nepodceňujte vaječný bílek

I vajíčko může být velice užitečné pro váš výstřih. Tedy respektive jeho bílek. Díky obsaženým látkám doslova překypuje výživnými vlastnostmi, které zabojují proti „prsní gravitaci“. Jak s ním naložit? Vyšlehejte ho do pěny a získaný  „materiál“ si aplikujte na ňadra. Po půl hodině smyjte, nejlépe cibulovou nebo okurkovou vodou, poté využijte schopnosti dalšího zlepšováku – studeného obkladu. Udělejte si na tuto kúru čas alespoň jednou týdně, možná nebudete litovat…

Granátové jablko, exotické řešení

Kdo by to byl řekl, že i plod granátovníku obecného může být prostředkem bojujícím proti povadlým ňadrům. Každopádně je to tak, ať se vám to zdá jakkoli neuvěřitelné. Vše, co potřebujete, je pár jeho semínek a trocha teplého hořčičného oleje. Promícháním obou ingrediencí vznikne pasta, kterou použijte jako masážní krém. Po deseti minutách jemného hnětení a krouživých pohybů „mazadlo“ opláchněte.

Zdroj: https://www.organicfacts.net/home-remedies/home-remedies-for-firming-saggy-breasts.html, https://www.top10homeremedies.com/home-remedies/home-remedies-firming-sagging-breasts.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat